Hic Tanımadığın Bir Kızı Nasıl Tavlarsınız
Hic Tanımadığın Bir Kızı tavlamak icin mutlaka oncelikle o kızla tanışmanız gerekiyor once tanışacaksınız daha sonra tavlıyacaksınız
Ama yok ben tanışmadan tavlamak istiyorum diyorsanız orasıda sizin hayal gucunuze kalmış biraz
Cok cesur ve biraz yetenekli olmalısınız kesinlikleVe karşınızdaki tanımadığınız kızın neler ne tur davranışlar karşısında etkilendiğini azda olsa bilmeniz gerekiyor
Aşağıda kız tavlıyacak erkeklere oneriler var arkadaşlar mutlaka faydasını goreceksiniz
Kz tavlayacağım diye kendinizi kasmayın zira işe yaramayacaktır
Bir kızın gonlunu calmak icin sadece azim etkenine yuklenmeyin
Kızın sizden hoşlanmadığını anlarsanız ısrarcı olmayın
Naz yapmak ve istememek arasındaki farkı iyice kavrayın
Her şey kısmettir,o olmasa başkası olur,hicbir şey intihar etmeye değmez
Reddedilmekten korkmayın onun da size karşı boş olmadığını duşunduğunuzde gidip konuşun
Kendinizden emin konuşun,kız ilk sıralar naz yapsa da biraz espiriyle yumuşatmaya calışın
Hic Tanımadığın Bir Kızı tavlamak icin mutlaka oncelikle o kızla tanışmanız gerekiyor once tanışacaksınız daha sonra tavlıyacaksınız
Ama yok ben tanışmadan tavlamak istiyorum diyorsanız orasıda sizin hayal gucunuze kalmış biraz
Cok cesur ve biraz yetenekli olmalısınız kesinlikleVe karşınızdaki tanımadığınız kızın neler ne tur davranışlar karşısında etkilendiğini azda olsa bilmeniz gerekiyor
Aşağıda kız tavlıyacak erkeklere oneriler var arkadaşlar mutlaka faydasını goreceksiniz
Kz tavlayacağım diye kendinizi kasmayın zira işe yaramayacaktır
Bir kızın gonlunu calmak icin sadece azim etkenine yuklenmeyin
Kızın sizden hoşlanmadığını anlarsanız ısrarcı olmayın
Naz yapmak ve istememek arasındaki farkı iyice kavrayın
Her şey kısmettir,o olmasa başkası olur,hicbir şey intihar etmeye değmez
Reddedilmekten korkmayın onun da size karşı boş olmadığını duşunduğunuzde gidip konuşun
Kendinizden emin konuşun,kız ilk sıralar naz yapsa da biraz espiriyle yumuşatmaya calışın