Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hiç umut yok mu?? :(

hiç umut yok mu?? :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
merhaba arkadaşlar lafı uzatmadandirekt konuya girmek istiyorum bu yıl başında sınıfımıza yeni gelen bi kız vardı Ben onu birincil gördüğümde hoşlanmaya başlamıştım lakin sonraları derslik arkadaşıyız diye kendimi soğuttum sonradan onunla dost olduk o bana herşeyini anlatır, dertlerini sıkıntılarını mutluluklarını benimle paylaşırdı hatta bir ara ona yakın bir arkadaşımı ayarladım bir hafta dek çıktılar ama daha sonra ayrıldılar ( buna hala pişmanım ) En son okulun bitmesine 2 ay kala biz arkadaşlığımızı baya bi ilerletip sıra arkadaşı olduk ona yakın epeyce bnim içimdeki beğeni giderek aşka dönüştü sonradan ona bunu üstü kapalı bir şekilde kesin ettim bana senin sanırım kafan karışmışdedi daha sonra bidaha konuşmadı benle onunla konuşmayı, özür dilemeyi istesemde o benle konuşmadı hemen ise okullar bitti ve o şu an tatilde sizden ricam öncelikle aşık oluyorum( bütün samimiyetimle ) bu durumda ne yapılır bana tezgâhtar olun Yeni mektep döneminde ona ne yapmalıyım????? bundan sonradan nasıl olmalıyım??? kısacası artık ne yapmam gerekiyor???

858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt