Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hiç utanan varmı orda?

Hiç utanan varmı orda?
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hiç utanan varmı orda? bir evladın annesinden utanması oku annesinden utanan evlat 1548849851 1548849851 hicutananvarmiorda5c5192c0364a7hicutananvarmiorda5c5192c0364a7 hicutananvarmiorda5c5192c0364a7 Fatih Çekirge'nin daha önce haberlerde duyduğum bir olayı kendi yazısında okuyunca birkez daha silkeleniyorum İşte size o yazıdan seçme parça 15 yaşında babasının akrabasının oğluna verdiler Derhal 6 çocuk var Okuma yazma değil Dayak çok Yaşam değil Kars’ın Çığırgan Köyü’nde yaşıyor Önceki gün ağzı burnu kan içinde tekrar hastaneye kaldırdılar Kocası kemerle burnuna o kadar vurmuştu fakat, derin kesikten boşalan kan, fakat 5 dikiş atınca durabildi Sinirden delirecek gibiydi Jandarmaya koştu Bağırıyordu: “Kocam beni dövdü Şikâyetçiyim id Sonra ne mi oldu? İzleyin Vali Ahmet Kara sağduyu bir isimdir YA’yı makamına getirtti Dinledi Genç bayan burnunda bandajla, “Şikâyetçiyim Vali bey diyordu Kimden? Ayrıca kocamdan, hem dayımdan, keza o jandarma çavuşundan Jandarma çavuşu niye? Çünkü ben kocamdan şikâyetçi olunca, yapma dedi, diretince o da yumruğuyla vurdu Böylece sayın erkekler, Gerçekte o eli kaldırınca can acıtınca memnuniyet oluyormusun? Bunun öbür dünyası var unutuyormusun? Ola Ki bugün gücün yetti Yarın o gücün hala yerinde olacakmı? Yavrularına bakan o anaya nasıl acele ile elin kalkıyor?????? Bazılarıda daha sonra pişman olma moduna giriyor, giriyor fakat yemezler Allahım sizi ıslah etsin Katiyen kadına el kaldıran bir evladım olmayacak Size katkıda bulunmayacağım SEVGİLİ DAYAK YİYEN ANNELER EVLATLARINIZA SEVGİYİ AŞILAYIN ODA BABASINDAN ÖRNEK ALIP, AYNI HALTLARI YEMESİN ÇÜNKİ DAYAK ATAN KOCALAR TAKTİR ALIP, DAHA ÇOK SEVİLMİYOR DAIMA DERİM SEVGİ EVLİLİĞİ YAPIN NEFRET EDILEN ŞEY EVLİLİĞİ DEĞIL ÖTE YANI NEMİ OLACAK EVLENMEYECEKSİN OZAMAN KORKMA EVLENMEZSENDE DÜNYANIN SONU YOK SEN MUTSUZSAN DOĞAN ÇOCUK NE KADAR MUTLU OLACAK? HADİ HANIMLAR ÇOCUKLARIMIZA ŞİDDETİ ÖĞRETMEYELİM DIŞARDAKİ ZOR OLAYLARI ZATEN COŞTU GİDİYOR BARI EVİMİZDE KOLAYLIK BULALIM  

858,496Konular
982,181Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt