Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hiçbir iyiliği küçümseme!!!!

hiçbir iyiliği küçümseme!!!!
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
hiçbir iyiliği küçümseme!!!! Hiçbir iyiligi küçümseme! Ne aç bir hayvani doyurmak küçük bir seydir, ne de bir kardesinle karsilastiginda ona gülümsemen kolay ve degersizdir Kim zerre kadar hayir yaparsa onun karsiligini görür, kim de zerre dek musibet yaparsa onun karsiligini görür(Zilzâl, 78) Hz Peygamber buyurmustur: Cennet kapisini açacaklarin ilkibenim Lakin beni geçmeye çalisan bir kadin görecegim ve ona:Sana ne oluyor? Sen kimsin?diyecegim O da:Babasiz kalmis yetimlerimin basinda oturup bekleyen bir kadinimdiyecekŞam'dan biri geldi ve Bana Safvan b Süleym'i gösterin Onu rüyamda gördüm Cennete girmistidedi Adama: Neden ötürü girmis?diye sordular Adam: Bir gömlekten ötürücevabini verdi Sonra bazi arkadaslari Safvan'a bu gömlek neyinnesi deyince Safvan: Soguk bir gecede mescitten çikmistimÇiplak birini görür görmez, derhal gömlegimi çikarip onavermistimdedi Iyilikte büyükufak ayrilmaz Cennet bir sürprizler diyaridir Bizi hangi amelimizin kurtaracagi da belirli degildir, oda bir sürprizdir Ara Sıra, dudagimizda beliren bir gülüş goncasi, karsimizda bütün ümitleri hazanla sarsilmis birisine o kadar bir insirah bahari yasatir ama, onun karsiligini biz, ahirette cennet bahçeleri olarak görürüz Öyleyse iyiliklerden hiçbirini, ama hiçbirini küçümsemek dogru degildir Velev oysa bu iyilik, kovadaki suyu bir baskasinin kabina bosaltmak kadar küçük bile olsa Nefsini kurban edenler, ruhuna kavuşurlar Ruhuna kavuşanlar, RABBİYLE BULUŞURLAR  

858,506Konular
983,053Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt