Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hidayet Türkoğlu Doping mi Yaptı ?

Hidayet Türkoğlu Doping mi Yaptı ?
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hidayet Türkoğlu Doping mi Yaptı ? Bu konu, Hidayet Türkoğlu Doping mi Yaptı haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, spor basını dünyaca ünlü basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun kanında çıkan yabancı maddeyi konuşuyor Acaba Hido doping mi yaptı? İşte haberin detayları 1548627682 1548627682 hidayetturkogludopingmiyapti5c4e2ee607901hidayetturkogludopingmiyapti5c4e2ee607901 hidayetturkogludopingmiyapti5c4e2ee607901 NBA'de Orlando Magic forması giyen milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu, kanında çıkan yasak maddenin sebebini açıkladı İşte o açıklama: “Ben Hidayet Türkoğlu, hayatı her tarafında daima doğruları söylemiş bir insan olmuşumdur, hakkımda meydana çıkan haberlerin, gerçeklerini, üstelik benim tarafımdan bilmenizi istedim Spor hayatımda bu güne kadar hiçbir şekilde performans artırıcı ilaçlar kullanmadım ve kasıtlı olarak de kullanmam… Kanımda çıkan ilaç ise; iyice omzumdaki ağrıları gidermesi için kullanmış olduğum bir ilaçtır Benim buradaki tek hatam bu kullanmış olduğum hap hakkında tatmin edici araştırmayı yapmayıp bu duruma düşmemdir Siz sevenlerime bana gösterdiğiniz inanç ve yardım için fazla teşekkür ediyorum, bu beni çok mutlu etti  

858,506Konular
983,036Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt