Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar oyunun başından beri bir türlü merenlere tırmanmayı beceremedim
Belki çok kolaydır, siz sölediğinizde ben de yapamadığım için kendime güleceğim kesinAma merene geldiğimde el işareti çıkıyo, ne yaptıysam bi türlü başaramadım
Tırmanmasam da sorun değildiFakat denizde oyunu...
Ya arkadaşlar baya bi önce bu oyunun orjinalini almıştım 1998 de olsa gerek ama cd yi bir arkadaşıma vermiştim oda saolsun kaybetti bir daha da bulamadım bu oyunu bulabileceğim bi yer var mı acaba bu istek olmazsa bu oyunun setup mensündeki müzikleri çok hoştu bunu bulabilrmiyim bi yerden yardım...
arkadaşlar internette gta san andreas modlarını araştırıyordum spiderman modu gördüm hemen indirdim internette ne dediyse yaptım dosyaları replaceledim felan herşeyi yaptım sonra gtayı açtım kayıtlı oyuna tıkladım girmedi belki kayıtlı olduğu içindir dedim yeni oyun yaptım yine oyundan attı bi...
Arkadaşlar,ben bugün Sim City 4 indirdim ve zor da olsa oyunu yükledim(Daemon Tools yardımıyla)Neyse oyunu yükledimdosyalar içinde CDsiz crack de vardıOnu da yaptım ama oyunu bir türlü açamadımHatta iso uzantılı CDsiz crack denedim o da işe yaramadıSizce ne yapmam gerekir bu oyunu açmak için?Ne...
Selamun Aleyküm arkadaşlar WOT oyununu güzelce indirdim 85 gb miş üşenmedim indirdim 4 saatte oyunu clientine tıklıyorum masaüstüne gelen beyaz bi ekran gelip 2 saniyede gidio ve oyun açılmıyor bu şey ben oyuna OYNA ya bastıktan sonra oluyor oyunu sildim yeni yükledim uyumluluk vs herşeyi yaptım...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.