Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hikayenin sonu

hikayenin sonu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
kız la çocuk sarılırlar yılların hasretiyleikisininde gözleri iki çeşmekonuşmaya başlarlar benzeri yeni tanışmış gibikız çocuğun ellerini sıkı sıkı tutaroda ne verdiği yüzük yok parmağında kız irkilir nerde der nerde verdiğim yüzük çocuk mahcup inan der inan parmağımdaydı geminin merenlerinin korkuluğuna takılıp denize düştü yemin ederim kızın gözlerindeki pırıltı söndü hüzün çöktü gözlerine ağlamaya başladıçocuk biçare inan bana ne olur yalan söylemiyorum kız gözyaşları içinde demekki aşkımız bir yalanmış diyerek kaçarcasına uzaklaştı çocuğun yanından çocuk yıkıldı nasıl kanıtlıycam allahım onu hiç unutmadığımıaradan birkaçgün geçer bir balık lokantasında karşılaşırlar kız tabağında duran balığı temizlemeye çalışıyormuş çocuk yanında yerleşik lütfen dinle beni seni hiç unutmadım inan yüzük denize düştü bunu sana nasıl kanıtlarım bilmiyorum kız seni kulak vermek istemiyorum görüyorsun yemek yemek yemeğe çalışıyorum derken birden gözü balığın içinde parlayan şeye takıldı budane dedi kendi kendine sonra dikkatlice bakınca çocuğa verdiği yüzük olduğunu anladı gözlerinin içi parladı tamam dedi çocuğa artık kanıt etmene gerek yok bak yüzük burda bu bir mucize büyükbaba ikiside kızla çocuk bir ömür boyu mutlu yaşadılar *

Similar threads

kız la cocuk sarılırlar yılların hasretiyleikisininde gozleri iki ceşmekonuşmaya başlarlar sanki yeni tanışmış gibikız cocuğun ellerini sıkı sıkı tutaroda ne verdiği yuzuk yok parmağında kız irkilir nerde der nerde verdiğim yuzuk cocuk mahcup inan der inan parmağımdaydı geminin merenlerinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
23 Nisan Tiyatro Oyunu 23 Nisan Tiyatrosu 23 NİSAN ÇİÇEKLERİ (Müzikli Oyun) Oynayanlar: Çiçekçi kız Birinci çocuk İkinci çocuk Hizmetçi Katip Menekşe Lâle Gül Tip Çiçek korosu (Bu roller, yerinde görülen kız ve erkek çocuklara verilir) (Sahne: Değişik çiçekleri satan bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Çocuk ve Ergenlikte Başlıca Görülebilen Sorunlar: Alt ıslatma (enürezis), Altına kaçırma (enkopresiz), tırnak yeme, kardeş kıskançlığı, kleptomani (çalma davranışı), öfke kontrol problemi, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, çocuk ve ergen cinselliği, kaygı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
23 Nisan Çocuk Oyunları Çocuk Oyunları 23 Nisan 23 Nisan Oyunları 23 NİSAN ÇİÇEKLERİ Oynayanlar: Çiçekçi kız Birinci çocuk İkinci çocuk Hizmetçi Katip Menekşe Lâle Gül Tip Çiçek korosu (Bu roller, uygun görülen kız ve erkek çocuklara verilir) (Sahne: Dağıtılmış çiçekleri satan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
EVLÂT KATİLİ BİR BABANIN İTİRAFLARI Sakın! Bu, senin hikâyen olmasın Bir evlât katiliyim ben İşlediğim cinâyetin farkına yeni varan bir sarhoşluk içinde, etkemik yığını ruhsuz bir ceset karşısında avazım çıktığı kadar bağırıyorum: Yavrum, seni ben öldürdüm; Affet beni evlâdım! Aman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt