Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hikayenin sonu

hikayenin sonu
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
kız la cocuk sarılırlar yılların hasretiyleikisininde gozleri iki ceşmekonuşmaya başlarlar sanki yeni tanışmış gibikız cocuğun ellerini sıkı sıkı tutaroda ne verdiği yuzuk yok parmağında kız irkilir nerde der nerde verdiğim yuzuk cocuk mahcup inan der inan parmağımdaydı geminin merenlerinin korkuluğuna takılıp denize duştu yemin ederim kızın gozlerindeki pırıltı sondu huzun coktu gozlerine ağlamaya başladıcocuk caresiz inan bana ne olur yalan soylemiyorum kız ağlayarak demekki aşkımız bir yalanmış diyerek kacarcasına uzaklaştı cocuğun yanından cocuk yıkıldı nasıl kanıtlıycam allahım onu hic unutmadığımıaradan birkacgun gecer bir balık lokantasında karşılaşırlar kız tabağında duran balığı temizlemeye calışıyormuş cocuk yanına oturmuş lutfen dinle beni seni hic unutmadım inan yuzuk denize duştu bunu sana nasıl kanıtlarım bilmiyorum kız seni dinlemek istemiyorum goruyorsun yemek yemeğe calışıyorum derken birden gozu balığın icinde parlayan şeye takıldı budane dedi kendi kendine sonra dikkatlice bakınca cocuğa verdiği yuzuk olduğunu anladı gozlerinin ici parladı tamam dedi cocuğa artık ispat etmene gerek yok bak yuzuk burda bu bir mucize dede ikiside kızla cocuk bir omur boyu mutlu yaşadılar

858,496Konular
981,800Mesajlar
29,865Kullanıcılar
mchailSon üye
Üst Alt