Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hilal Cebeci ve gündem için giydiği tesettürü

Hilal Cebeci ve gündem için giydiği tesettürü
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Hilal Cebeci ve gündem için giydiği tesettürü hilal cebeci tesettür hilal cebeci kapalı kapali kapalı hali Ya şu sanatçıları belirli olun anlamıyorum Fakat gündenden birazcık düşen hilal cebeci bakın nasıl tesettürlü yakalanmış !hilalcebecivegundemicingiydigitesetturu5c4de4ead5b67alt :D Big Grin :D nasıl yakalanmışsa Neyse geçelim haberimize 1548742 1548742 hilalcebecivegundemicingiydigitesetturu5c4de4eb108b4hilalcebecivegundemicingiydigitesetturu5c4de4eb108b4 http:img154imageshackusimg154431014yb9 BUGÜNE DEK HER ZAMAN BİKİNİLİ YAKALANAN MEŞHUR ŞARKICI HİLAL CEBEBİ, BU KERE TESETTÜRLÜ BİR KIYAFETLE YAKALANDI Özel Hat kameraları tarafından Fatih'te bir eve girerken tepeden tırnağa kapalı bir kıyafetle görüntülenen Cebeci, sonra yaptığı açıklamada ' Ben işim gereği küçük etek, dekolteli elbiseler giyerim fakat sıradan hayatımda herkes gibiyim Hem ben o tesettürlü kıyafeti bir konut sohbetine sırası gelmişken giydimOrada dini sohbetlerimiz olduğu için böyle giyindim' dedi  

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt