Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hilal Cebeci'den şok sözler

Hilal Cebeci'den şok sözler
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hilal Cebeci'den şok sözler hilal ile ilgili sözler hilal cebecinin ailesi cebeci ailesi meşhur şarkıcı o kadar bir vasiyet etti oysa neden acaba böyle bir karar aldı ünlümüzn ağzından dinleyelim AİLEM CENAZEME GELMESİN! 1548639040 1548639040 hilalcebecidensoksozler5c4e5b464046dhilalcebecidensoksozler5c4e5b464046d http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberhilal01nisan%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg MEŞHUR ŞARKICI HİLAL CEBECİ UZUN SÜREDİR YAŞADIĞI AİLE SORUNLARIYLA İLGİLİ BİR AÇIKLAMA YAPTI Cebeci, ailesininin kendisini yalnız bırakması ve kayıtsız olmasından dolayı psikolojisinin bozulduğunu etraftaki aile ortamlarını kıskanır ayla geldiğini söyledi Cebeci konuşmalarını şöyle sürdürdü: 'Yıllardır elimden gelen her türlü desteği verdiğim ailemin beni katiyen aramaması yalnızca herhenagi bir işleri düştüğünde aramaları bende dayanılmaz bir hal aldı Beni hiç merak etmeyen bir ailem var Evde çalışan bayan olmasa ve benim evde başıma bir şey gelse günlerce benden haber alamasalar, 'ne oldu bu kıza' demezler Benim açımdan dayanılmaz bir hal almasından bundan böyle bıktım, bütün psikolojim daha aşağıüstteki olmuş durumda Bu sevgisiz ve dikkatsiz ortamda eğer alkolik olmadıysam, eğer uyuşturucu kullanmıyorsam tamamen enerjik karakterimden ve inançlı bir insan olmamdan kaynaklanmaktadır' Kimsenin kendisini eleştirmesini istemeyen Cebeci, 'Bu bir vasiyettir ailemi reddediyorum, avukatımla gerekli görüşmeleri yaptım böyle bir kanuni hakkım olmadığından dolayı onlarla hiçbir bağım kalmaması için ne gerekiyorsa yapacağım' dedi Cebeci, ailesinin cenazesine gelmemeleri için de elinden geleni yapacağını belirtti Bu vasiyeti avukatına 1 hafta önce veren Cebeci, ailesinin bu olaya bile tepkisiz kaldığını ifade etti  

858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt