Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hindistan Cevizi Aşıklarının Severek Tüketeceği Hindistan Cevizi Çikolatalı Vegan Dondurma Nasıl Yapılır?

Hindistan Cevizi Aşıklarının Severek Tüketeceği Hindistan Cevizi Çikolatalı Vegan Dondurma Nasıl Yapılır?
0
52

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
s-a145af6131cdc70cd92ae3d55204596c6ea522d4.jpg

Çikolata aşığı veganları sevindirecek konut üretimi, çok kolay bir dondurma tanımımız var. Hindistan cevizi tadı hem çikolatadan hem de sütünden geliyor. Tam da dondurma mevsimi gelmişken buyurun tarife. @altınmarkaofficial




HİNDİSTAN CEVİZİ ÇİKOLATALI VEGAN DONDURMA

500 ml hindistan cevizi sütü

1/2 TK salep

1/2 SB bal

1 SB Altınmarka hindistan cevizi sütlü vegan küçük çikolata

6 YK Hindistan cevizi rendesi

4 YK Hindistan cevizi cipsi

Sütü, salebi ve Hindistan cevizi rendesini tencereye alın. Şayet dondurmayı şeker ile yapacaksanız şekeri bu esnada ek edin. Karıştırarak süt ile salebi 12-13 dakika pişirin. Daha sonra ocaktan alın. Mutfak tezgahında bekletirken Altınmarka hindistan cevizi sütlü vegan küçük çikolata döküp çırpın. Çikolatalar eriyince içerisine balı ek edin ve çırparak ya da havalandırarak oda sıcaklığına gelene kadar dondurma karışımını soğutun. Buzluğa girebilen bir kaba dondurma karışımını ve hindistan cevizi cipsini döküp çırpın ve buzlukta 30 dakika bekletin. Müddet sonunda çıkartın ve çırpın. Tekrardan buzlukta 30 dakika bekletin. Bu süreci 3 sefer tekrarlayın ve baton kek kalıbına döküp en az 3 saat tercihen 1 gece buzlukta bekletip servis edin.

Karışımı bu kademede isterseniz dondurma makinasına dökün ve makinayı çalıştırın. Karışım kıvam alınca buzluğa girebilen bir kaba dökün ve tercihen 1 gece bekletin.
 
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt