iltasyazilim
FD Üye
Hindistan Cevizi Severler İçin Pasta Tarifi İçin Malzemeler Birinci taban için;
*2 paket burçak bisküvi (Tam buğday unlu bisküvi kullandım)
*3 yemek kaşığı tereyağı
İkinci taban için;
*5 su bardağı süt (1litre)
*1 su bardağı şeker
*1 su bardağı irmik
*1 su bardağı hindistancevizi
Üçüncü taban son katı için
*Meyveli ve çikolata sos ve bermari usulü eritilmiş çikolata ve kendinizin yaptığı sosda olabilir tercih sizin ben çikolata sosu kullandım ?
Hindistan Cevizi Severler İçin Pasta Tarifi Yapılışı Selamün aleyküm arkadaşlar ?
Sizlere bu gün 15 dk da hazırlaya bileceğiniz harika bir tatlı tarifi vereceğim Denemeyen kalmasın diyorum başka da bir şey demiyorum ?buyurun tarif gelsin?
1
*İlk önce burçak bisküvilerimizi rondodan geçiriyoruz
*3 yemek kaşığı tereyağı mi biraz eritip bisküvilerin üzerine döküp elinizle her yerine yedirip kelepçeli kalıbın sadece alt tabanına yağlı kağıt kesip seriyoruz ve hazırladığımız bisküviyi döküyoruz
*Elinizle ve bardak yardımı ile bastırıp buzdolabına koyuyoruz
*Daha sonra 1 litre sütümüze malzemeleri alıp kaynayıp koyulaşıncaya kadar karıştırIyoruz ve ikinci tabanına hazır olan muhallebiyi döküyoruz
*Daha sonra isteğe göre çikolata, meyve sosu, kendinizin hazırladığı sos ve bermari usulü eritilmiş sosu döküp arzuya göre süslüyoruz
*1 gece mümkünse dolapta bekletiyoruz daha güzel oluyor ve afiyet le yiyiyoruz?
deneyeceklere şimdi den afiyet olsun
DENEMENİZİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM?
*2 paket burçak bisküvi (Tam buğday unlu bisküvi kullandım)
*3 yemek kaşığı tereyağı
İkinci taban için;
*5 su bardağı süt (1litre)
*1 su bardağı şeker
*1 su bardağı irmik
*1 su bardağı hindistancevizi
Üçüncü taban son katı için
*Meyveli ve çikolata sos ve bermari usulü eritilmiş çikolata ve kendinizin yaptığı sosda olabilir tercih sizin ben çikolata sosu kullandım ?
Hindistan Cevizi Severler İçin Pasta Tarifi Yapılışı Selamün aleyküm arkadaşlar ?
Sizlere bu gün 15 dk da hazırlaya bileceğiniz harika bir tatlı tarifi vereceğim Denemeyen kalmasın diyorum başka da bir şey demiyorum ?buyurun tarif gelsin?
1
*İlk önce burçak bisküvilerimizi rondodan geçiriyoruz
*3 yemek kaşığı tereyağı mi biraz eritip bisküvilerin üzerine döküp elinizle her yerine yedirip kelepçeli kalıbın sadece alt tabanına yağlı kağıt kesip seriyoruz ve hazırladığımız bisküviyi döküyoruz
*Elinizle ve bardak yardımı ile bastırıp buzdolabına koyuyoruz
*Daha sonra 1 litre sütümüze malzemeleri alıp kaynayıp koyulaşıncaya kadar karıştırIyoruz ve ikinci tabanına hazır olan muhallebiyi döküyoruz
*Daha sonra isteğe göre çikolata, meyve sosu, kendinizin hazırladığı sos ve bermari usulü eritilmiş sosu döküp arzuya göre süslüyoruz
*1 gece mümkünse dolapta bekletiyoruz daha güzel oluyor ve afiyet le yiyiyoruz?
deneyeceklere şimdi den afiyet olsun
DENEMENİZİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM?