iltasyazilim
FD Üye
ResimliHindistan Cevizli Bonfile Tarifi
Hindistan Cevizli Bonfile nasıl yapılır
Malzemeler
4 Adet Tavuk Bonfile(180200gr)
Köri
Tuzlu
120 gr Un
2 Adet Yumurta
120 gr Hindistan Cevizi
Kızartmak İçin Yağ
Süslemek İçin Limon Dilimleri
Yemeğin Tarifi
Tavuk etini soğuk suyla yıkayın, kagıt havlu ile kurulayın, ortadan 2?ye belirlenmiş
Parçaları köri ile oyun, tuzlayın başta ona, daha sonra çırpılmış yumurtaya, en son rendelenmiş Hindistan cevizine hulayın
Kızartma yağını fritözde veya derin bir tencerede 170 derece ısıtın Tavuk parçalarını bol yağda 78 dakika altın rengi olana değin kızartın, delinmiş kepçe ile havlu üstüne çıkartın Limon dilimleri ile süsleyip servis yapın *
Hindistan Cevizli Bonfile nasıl yapılır
Malzemeler
4 Adet Tavuk Bonfile(180200gr)
Köri
Tuzlu
120 gr Un
2 Adet Yumurta
120 gr Hindistan Cevizi
Kızartmak İçin Yağ
Süslemek İçin Limon Dilimleri
Yemeğin Tarifi
Tavuk etini soğuk suyla yıkayın, kagıt havlu ile kurulayın, ortadan 2?ye belirlenmiş
Parçaları köri ile oyun, tuzlayın başta ona, daha sonra çırpılmış yumurtaya, en son rendelenmiş Hindistan cevizine hulayın
Kızartma yağını fritözde veya derin bir tencerede 170 derece ısıtın Tavuk parçalarını bol yağda 78 dakika altın rengi olana değin kızartın, delinmiş kepçe ile havlu üstüne çıkartın Limon dilimleri ile süsleyip servis yapın *