Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hindistan Cevizli Fındıklı Pastabankek

Hindistan Cevizli Fındıklı Pastabankek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hindistan Cevizli Fındıklı Pastabankek Tarifi İçin Malzemeler
1 kat hazır pastabanı 1 yumurta 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı dövülmüş fındık 1 çay bardağı hindistan cevizi 1 çay bardağı sıvı yağ Hindistan Cevizli Fındıklı Pastabankek Tarifi Yapılışı

Öncelikle şekerimizi yumurtayla çırparak biraz eritiyoruz Ardından dövülmüş fındığımızı, hindistan cevizini ve sıvı yağını da ekleyip karıştırıyoruz Siz isterseniz fındık yerine ceviz de kullanabilirsiniz Ben fındığın daha çok yakıştığını düşündüğüm için fındık kullandım, rondodan çekerken de biraz iri bıraktım
Aldığımız hazır pastabanı paketinden bir katını çıkartıtoruz, kelepçeli kalıba yada tepsiye yerleştiriyoruz Üzerine hazırladığımız karışımı yayıp, önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında 15 dakika üstü kızarana kadar pişiriyoruz Tatlının soğumasını beklemeseniz de olur, bu tatlı sıcak da çok güzeldir Dilerseniz üzerine çikolatalı sos gezdirebilirsiniz Afiyet olsun

858,497Konular
982,114Mesajlar
30,072Kullanıcılar
rzgrmsaSon üye
Üst Alt