iltasyazilim
FD Üye
Hindistan Cevizli Havuç Dilimleri Tarifi İçin Malzemeler
*6 adet havuç
*1 su bardağı toz şeker
*1 çay bardağı su
*1 pakete yakın petibör bisküvi
*Yarım su bardağı dövülmüş fındık veya ceviz
*1 tatlı kaşığı margarin
*Yarım çay kaşığı tarçın
Üzeri İçin:
*Hindistan cevizi
Hindistan Cevizli Havuç Dilimleri Tarifi Yapılışı Havuçları rendeleyip, toz şeker ve 1 çay bardağı su ile pişirelim suyunu çekip kıvam alınca altını kapatalım 1 tatlı kaşığı margarin ve tarçını ekleyip karıştıralım bir kenara alıp oda sıcaklığına gelene kadar bekletelim bisküvileri küçük parçalara bölelim ya da robottan geçirelim oda sıcaklığına gelen havucun içerisine dövülmüş fındığı ekleyelim ufaladığımız bisküvileri de azar azar katıp karıştırıp bir hamur haline getirelim yağlı kağıda hamuru koyup yağlı kağıt yardımıyla rulo hale getirelim derin dondurucuda 1 saat bekletip çıkaralım dolaptan çıkarıp 1 parmak kalınlığında dilimleyelim dilimlerin her tarafını hindistan cevizine batırıp servis edelim Afiyet Şeker Olsun…
*6 adet havuç
*1 su bardağı toz şeker
*1 çay bardağı su
*1 pakete yakın petibör bisküvi
*Yarım su bardağı dövülmüş fındık veya ceviz
*1 tatlı kaşığı margarin
*Yarım çay kaşığı tarçın
Üzeri İçin:
*Hindistan cevizi
Hindistan Cevizli Havuç Dilimleri Tarifi Yapılışı Havuçları rendeleyip, toz şeker ve 1 çay bardağı su ile pişirelim suyunu çekip kıvam alınca altını kapatalım 1 tatlı kaşığı margarin ve tarçını ekleyip karıştıralım bir kenara alıp oda sıcaklığına gelene kadar bekletelim bisküvileri küçük parçalara bölelim ya da robottan geçirelim oda sıcaklığına gelen havucun içerisine dövülmüş fındığı ekleyelim ufaladığımız bisküvileri de azar azar katıp karıştırıp bir hamur haline getirelim yağlı kağıda hamuru koyup yağlı kağıt yardımıyla rulo hale getirelim derin dondurucuda 1 saat bekletip çıkaralım dolaptan çıkarıp 1 parmak kalınlığında dilimleyelim dilimlerin her tarafını hindistan cevizine batırıp servis edelim Afiyet Şeker Olsun…