iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
500 gr Hindi, alt but
4 adet patates
2 adet havuç
56 adet arpacık soğanı
68 adet mantar
1 adet biber
1 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı soya sosu
200 gr krema
tuz, karabiber, kimyon, köri
HAZIRLANIŞI
Patates ve havucu kuşbaşı halinde doğrayın, soğanları soyun, mantarları dörde bölün Yağı tencerede kızdırın Hindi buttan doğradığınız parçaları yağda soteleyin Havuç, mantar, patates ve soğanı ekleyin Birkaç dakika çevirdikten sonra tuz, karabiber, kimyon, soya sosu ve köriyi ilave edin Üzerini örtecek kadar su ekleyip pişirin Ateşten aldıktan sonra üzerine kremayı ekleyip hemen servis yapın
500 gr Hindi, alt but
4 adet patates
2 adet havuç
56 adet arpacık soğanı
68 adet mantar
1 adet biber
1 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı soya sosu
200 gr krema
tuz, karabiber, kimyon, köri
HAZIRLANIŞI
Patates ve havucu kuşbaşı halinde doğrayın, soğanları soyun, mantarları dörde bölün Yağı tencerede kızdırın Hindi buttan doğradığınız parçaları yağda soteleyin Havuç, mantar, patates ve soğanı ekleyin Birkaç dakika çevirdikten sonra tuz, karabiber, kimyon, soya sosu ve köriyi ilave edin Üzerini örtecek kadar su ekleyip pişirin Ateşten aldıktan sonra üzerine kremayı ekleyip hemen servis yapın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.