iltasyazilim
FD Üye
Saça Kına Nasıl Yakılır,
hazırlanışı ve dilekçe:
kına alınır miktarı yaklaşık olarak şöyle:
kısa saç için 100 gr,
boyun hizasındaki saç için 200 gr,
omuz hizasındaki saç için 300 gr,
bele yakın saçlar için 500 gr
kendi saç tonuna tarafından değişik karışımlar yerine getirmek mümkün beyazı çok ve sarıya yakın (ya da sarı boyalı) saçlar için limon suyuyla karıştırmalı (hazırlanmış satılan limon suları olur) bu şekilde, ilk ilk önce turuncuya yakın bir kızıl, birkaç günde ağır ağır daha koyu ve dolgun bir renge dönüşüyor kumral ve daha koyu saçlar için soğan kabuğu suyu ile karıştırmak uygun kuru ve bakım isteyen saçlar için yumurta, zeytinyağı filan da ekleyenler oluyormuş
karışımı hazırladıktan sonradan mümkünse bir gece, üstü naylon örtülü olara,k oda sıcaklığında bekletin olmadı ise kaloriferin üstünde 12 saat dek ısıtın bu da olmazsa, saça sürdükten sonradan fön makinesi ile ısıtın ısı önemli, etkileşimi artırıyor
netice ve faydaları:
1 saçlar daha parlak oluyor
2saçlarda yağlanma azalıyor bu yüzden yapışmıyor *
hazırlanışı ve dilekçe:
kına alınır miktarı yaklaşık olarak şöyle:
kısa saç için 100 gr,
boyun hizasındaki saç için 200 gr,
omuz hizasındaki saç için 300 gr,
bele yakın saçlar için 500 gr
kendi saç tonuna tarafından değişik karışımlar yerine getirmek mümkün beyazı çok ve sarıya yakın (ya da sarı boyalı) saçlar için limon suyuyla karıştırmalı (hazırlanmış satılan limon suları olur) bu şekilde, ilk ilk önce turuncuya yakın bir kızıl, birkaç günde ağır ağır daha koyu ve dolgun bir renge dönüşüyor kumral ve daha koyu saçlar için soğan kabuğu suyu ile karıştırmak uygun kuru ve bakım isteyen saçlar için yumurta, zeytinyağı filan da ekleyenler oluyormuş
karışımı hazırladıktan sonradan mümkünse bir gece, üstü naylon örtülü olara,k oda sıcaklığında bekletin olmadı ise kaloriferin üstünde 12 saat dek ısıtın bu da olmazsa, saça sürdükten sonradan fön makinesi ile ısıtın ısı önemli, etkileşimi artırıyor
netice ve faydaları:
1 saçlar daha parlak oluyor
2saçlarda yağlanma azalıyor bu yüzden yapışmıyor *