Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hırsız 155'i arayıp yardım istedi!

Hırsız 155'i arayıp yardım istedi!
0
62

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Hırsız 155'i arayıp takviye istedi!

Hırsızlık gerçekleştirmek için girdiği evde konut halkının kendisini farketmesi üstüne paniğe kapılan hırsız kendisini odaya kilitleyip, polisten takviye istedi

Olay, 3 gün önce meydana geldi 155 Polis İmdat'ı arayan bir kişi, hırsızlık gerçekleştirmek için girdiği evde yakalandığını ve ev halkının kendisini dövmek istediğini söyleyerek takviye istedi Sakarya Güvenlik Müdürlüğü Haber Merkezi ’ne telefon numarasının da ekrana düştüğü bu garip görüşme sonrasında Asayiş Şube ekipleri ihbar edilen eve yönlendirildi

Eve gelen ekipler, ÖB'yi (19) evin odasında kapıyı üzerine kilitlemiş olarak buldu Polislerin geldiğini anlayınca kapıyı açıp teslim olan ÖB Güvenlik'e getirilerek sorgulandı İfadesinde 16 yaşındaki arkadaşları AŞ ve MA ile birlikte eve girdiklerini söyleyen ÖB, “Eve girdiğimde konut halkı beni fark etti ‘Hırsız var ’ diye bağırmaya başlayınca arkadaşlarım kaçtı Ben de kaçmak istedim Oysa olmadı Bunun üzerine kendimi odaya kilitledim Evdekiler kapıyı zorlayınca da polisi arayıp yardım istedim dedi

ÖB'nin ifadesinde adını verdiği arkadaşları da yakalandı 3 değişken, çıkartıldıkları nöbetçi mahkemede 7 ayrı hırsızlık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi *

858,480Konular
981,422Mesajlar
29,590Kullanıcılar
Üst Alt