Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hırsızlık İçin Girdiği Evde Değerli Eşya Bulamayınca Köpeği ve 2 Güvercini Çaldı

Hırsızlık İçin Girdiği Evde Değerli Eşya Bulamayınca Köpeği ve 2 Güvercini Çaldı
0
27

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-a9586d35dab69e168a5c036c3c40dc03bc0b91bd.jpg

Ankara'da girdiği konutta bedelli eşya bulamayınca 7 aylık 'Pekinez' ırkı köpek ile 2 güvercini çalarak kaçan Bülent K., polis gruplarınca yakalandı. 

Satışı yaklaşık 5 bin liradan yapılan köpeği petshop'a 300 liraya satan, güvercinleri de arkadaşına ikram eden Bülent K., tutuklandı. Bülent K.'nin, 60'tan fazla hata kaydı olduğu ve 6 kabahatten arandığı belirlendi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Ofis Amirliği grupları, Altındağ ilçesindeki meskenden 2 güvercin ile 7 aylık 'Pekinez' ırkı köpeğin çalınması üzerine çalışma başlattı. Güvenlik kamerası imgelerinin incelenmesi sonucu hırsızlık şüphelisinin, Bülent K. olduğu tespit edildi. Bülent K., polisin çalışması sonucu yakalanarak, gözaltına alındı. Bülent K.'nin, satışı yaklaşık 5 bin liradan yapılan köpeği 300 liraya petshop'a sattığı, güvercinleri ise arkadaşına ikram ettiği belirlendi. İlçede 2 araçtan da yakın devirde yüklü ölçüde para çaldığı tespit edilen Bülent K.'nin, emniyetteki tabirinde, "Eve girdiğimizde pahalı hiçbir şeyin olmadığını görünce konutta bulunan cins köpek ile özel 2 güvercini satmak için çaldım. Köpeğin ne kadar olduğunu bilmediğim için 300 liraya sattım. Güvercinleri de arkadaşıma armağan ettim" dediği öğrenildi.

Polis, köpeği satıldığı yerden alarak, sahibine teslim etti.

Tutuklandı

Yapılan araştırmada Bülent K.'nin, 60'ın üzerinde kabahat kaydı olduğu ve 6 cürümden arandığı tespit edildi. Ayrıyeten Bülent K.'nin, bankalardan para çeken ve tapuda süreç yapanları takip ederek, yaklaşık 5 milyon lira çaldığı da saptandı. Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen Bülent K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

858,465Konular
981,138Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt