Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hırsızlıkla ilgili Kur'an ayetlerini yazarmısınız

hırsızlıkla ilgili Kur'an ayetlerini yazarmısınız
0
74

Similar threads

Faizle ilgili Kuran ayetlerini yazarmısınız Faizin haram olduğu su götürmez bir gerçek Ancak ne eyvah fakat böylece çok arkadaşım beni dinlemiyor ve faize devam ediyor Burayı fazla takip edenler de var içlerindeLütfen faizle ilgili Kuran hükümlerini, ayetlerini yazarmısınız? Olur Ya görürler  
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
İftirayla ilgili ayetleri yazarmısınız MerhabaSizden ricam buraya iftirayla ilgili ayetleri yazmanızOkutmam gereken biri var ve bu çok önemli  
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Almanca Atamesajları Almanca Atamesajları Almanca güzel sözler Arkadaşlar merhaba hepinize sizden bir ricam olacak bana Almanca Atamesajları yazarmısınız lütfen ne olur bekliyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Kur'an 'da Yer Alan Cehennem ve Cenneti Anlatan Ayetler Merhabalar Sizden bir ricam varLütfen bu sayfaya Kur'an'da yer alan cennetle cehennemi betimleme eden, oraları anlatan ayetleri yazabilirmisinizÇok teşekkür ederim çoktan  
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
2019 sözel bölüm meslekleri ve taban puanlarını yazarmısınız MerhabaLütfen 2019 sözel bölümü mesleklerini ve bu bölümlerin taban puanlarını bu sayfadan paylaşırmısınız ?Teşekkür Ederim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,497Konular
981,973Mesajlar
29,971Kullanıcılar
ahmet1903Son üye
Üst Alt