Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hırvatistanın Başkenti Neresidir

Hırvatistanın Başkenti Neresidir
0
198

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hırvatistanın Başkenti Neresi kısaca

Avrupanın güneydoğusunda yer alan Hırvatistan Cumhuriyeti'nin başkenti Zagreb 'tir

Hırvatistan medya veya yayıncılık alanında fazla sayıda kamu kurumunu ve kurumsal yatırımlar aracılığıyla kültürü desteklerken, evrensel bir sağlık sistemi ve ücretsiz ilköğretim ve ortaöğretim sağlar *

Similar threads

Hırvatistanın Başkenti Neresi kısaca Avrupanın guneydoğusunda yer alan Hırvatistan Cumhuriyeti'nin başkenti Zagreb 'tir Hırvatistan medya veya yayıncılık alanında cok sayıda kamu kurumunu ve kurumsal yatırımlar yoluyla kulturu desteklerken, evrensel bir sağlık sistemi ve ucretsiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Cumhuriyetin İlanından İtibaren Eğitim Nasıl Gelişti A Yeni Türkiye Kurulurken Yeni Türkiye kurulurken ve kurulduğundan 3,5 sene daha sonra Cumhuriyet bildiri edilirken, çok elverişsiz ve negatif şartlar altıda 11 yıl süren çok ağır savaşlar geçirmiş ve geçirmekte; topraklarının 23 ’ü savaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni kurulan 'Gelecek Partisi'nin tanıtımını gerçekleştirdi. Partisinin 'her kesimden insanı barındırdığını' iddia eden Davutoğlu, "Toplumun her kesimini kapsayan bir siyasi anlayışın ürünüyüz" ifadelerini kullandı. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,475Konular
981,250Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt