Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hitachi HL-DT-ST RW/DVD GCC -4481B firmware lazım :S

Hitachi HL-DT-ST RW/DVD GCC -4481B firmware lazım :S
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar diliyorumDvdcd rom sürücüm Cd okuyor ancak dvd okumuyor firmvare yüklemek istiyorum ama internetten aradım bulamadım :S Hitachi HLDTST RWDVD GCC 4481B marka modeli bu OkuyucununYardımcı olursanız sevinirim

Similar threads

Sa arkadaşlar Cddvd sürücüm aygıt yöneticisnde sağlam görünüyor bilgisayarımda görünmüyor format atim dedim cd yi okumuyor acaba güncelleme mi lazım ??? Yardımcı olursanız sevinirim Forumda aradım ama arkadaşımızın verdiği sitede bulamadım driveri
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
benm dizüstü bilgisayarın dvd yazıcısı çıldırdı yaw kendi yazdığı dvd leri okumamaya başladı benm bilgsayrda yazdığım dvd leri arkadaşların bilgisayarı okuyor biraz zorlanarak ama gelin görünki bu kafayo tırlatmış bilgisayar okumuyo booş dvd takıp sürücüye tıklayınca eskiden giriyodu haliyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,778Kullanıcılar
hoycSon üye
Üst Alt