Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hitman 1 Codename-47 bitirilmiş

Hitman 1 Codename-47 bitirilmiş

Similar threads

Darkorbitin hilesi varmış arkadalım ve kuzen denemiş oldu diye hesaplarını gösterdiler Helebir gemi yapmış kendisine Server : Global Avrupa 2 Şirket : MMO (mars) Şimdiye kadar 89976511 TecrübePuanı ve 1046754 ŞerefPuanı elde ettin Güncel seviyen 15 Msk nın asil üyesi, full...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
arkadasalr bende sizin gibi fatal eror hatası alıyordum kafaya taktım bu işi dedim yapcam bunu gecelere 4 5 e dkr calıstım gezmedigim görmedigim sey kalmadıı ve sonnu da buldum ben fatal error ws:10 hatası alıyordum kandim yaptım kesinleikle alıntı deyilir buyrun link şimdi vercegim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Aksiyon dolu oyunları herkes çok sever. Ancak zımnilik temasına sahip olanların yeri elbette bir öbür. Metal Gear Solid ile başlayan ve buna misal öbür oyun daha var mı arayışı içine girip Thief, Splinter Cell ve Dishonored ile devam eden oyun maceramız en sonunda Hitman ile son bulmuştu. Bizce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Dungeon Siege Oyun sırasında Enter'a basıp aşağıdaki kodları yazın Kodların başına + koyarsanız aktif hale gelir, koyarsanız kapanır Not: kodlar denenmemiştir Kod Sonuç zool Ölümsüzlük chunkey ??? superchunky ??? version Oyunun sürüm numarası resizelabels Increase the Character Name Font...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Keskin nişancı oyunlarında, bir binanın tepesine tırmanmak ve yüksek kalibreli bir tüfek yardımıyla kilometrelerce uzaktaki hedefi vurmak amaçlanır. Uzun menzilli atışlarla rakiplerinizi alt ettiğinizi görmek kadar eğlenceli çok az şey var. PC’deki en iyi keskin nişancı oyunları arasında her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt