Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hitman 1 Hileleri Lazım =)

Hoş geldin! mertxpf tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Hitman 1 Hileleri Lazım =)
0
124

Similar threads

Hile kodu Oyundayken Tab tuşuna basıp aşağıdaki hile kodlarını girin: Cheater 1 Hile modunu açar Diğer hileleri yazmadan önce bu kodu girmelisiniz Cheater 0 Hile modunu kapatır mybrainisfaster 1 Araştırmaları hızlandırır limitup # Üniteleri '#' yerine yazacağınız değere yükseltir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Hitman: Blood Money Platform: PC Türü: Hile Kodu hitmanbloodmoneyini dosyasını Not Defteri ile açın ve son satıra EnableCheatsi ekleyin Oyun sırasında C tuşuna basın ve AşağıYukarı tuşlarına basarak hileleri seçin ardından Entera basın SağSol tuşlarına basarak da hileleri açıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arkadaşlar Call Of Duty 2 hilelerini bir türlü çalıştıramadım Netten bulduğum hileler şunlar: Hileleri aktif etmek için; OPTION\GAME OPTION'a gidin ve console'u aktif hale getirin, YES'e tıklayın Menü başlığında ~ tuşuna bastıktan sonra; developer 1 yazın: Hile kodlarını aktif hale...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
EE 1 all your base are belong to us Her kaynaktan 100000 verir atm Altın verir asus drivers Tüm haritayı açar boston rent Altını sıfırlar creatine 1000 demir headshot Nesneleri haritadan siler my name is methos Tüm haritayı açar binalerı hızlı yapar ve tüm kaynakları verir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
hitman 1 de şifre yazıyorum ama olmuyo yardım ederseniz çok sevinirimhee unutmadan söyleyeyim şifreyi yazmadan önce hitamnini dosyasına yazıyı yazdım şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,518Konular
981,128Mesajlar
30,985Kullanıcılar
Üst Alt