Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hitman 6 Kasma Azaltma/FPS Arttırma (+20 FPS) (720P)

Hitman 6 Kasma Azaltma/FPS Arttırma (+20 FPS) (720P)
0
193

Similar threads

Arkadaşlar merhabalar, Oyun yardım ile ilgili sıkça bize ilettiğiniz yaşadığınız problemler hakkında bir anlatım yaptım Genel Sorunlar Karşılaşılan Problemler 1 Oyunum için Crack bulmama yardımcı olabilir misiniz ? Üzgünüm,bu konuda yardımcı olamıyoruz 2 Oyunu kurdum fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
FPS oyunlarında kasma oyuncunun başarısını büyük ölçüde etkiler. Bu durum aslında tüm oyun türleri için geçerli. Ancak FPS oyunlarında kasma sorunu çok daha fazla keyif kaçırır. Özellikle CS:GO, Valorant ve PUBG gibi oyunları oynayan kullanıcılar, kasma ve yırtılma konularından sık sık şikayet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Bir sistem toplarken ekran kartı seçmek ve almak en büyük sorunlardan biri oluyor. Özellikle hem stok hem de yüksek fiyat sorunu yaşadığımız bu dönemde ekran kartlarının yanına yaklaşmak bir hâyli güçleşiyor. Durum böyle olunca APU yani güçlü dâhili ekran kartına sahip işlemcilerin merkezde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Keskin nişancı oyunlarında, bir binanın tepesine tırmanmak ve yüksek kalibreli bir tüfek yardımıyla kilometrelerce uzaktaki hedefi vurmak amaçlanır. Uzun menzilli atışlarla rakiplerinizi alt ettiğinizi görmek kadar eğlenceli çok az şey var. PC’deki en iyi keskin nişancı oyunları arasında her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
NVIDIA, Ray Tracing ve DLSS teknolojileriyle donatılmış üst düzey ekran kartlarıyla birçok oyuncunun bir numaralı ekran kartı markası durumunda. Bilhassa DLSS teknolojisinin sunduğu inanılmaz FPS dayanağı sayesinde GTX kartları artık tercih edilmeyebiliyor. Artık ise RTX 30 serisinden sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,498Konular
982,062Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt