Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hitman absolution oyunu silip yüklüyorum save gitmiyor yardım !!!

hitman absolution oyunu silip yüklüyorum save gitmiyor yardım !!!
0
174

Similar threads

Selam arkadaşlar bana Absolution'un yaması lazım Biliyorum içinde zaten var diyeceksiniz fakat benimkinde yok : Nedenini pek bilmiyorum önemli değil; kısacası Hitman Absolution oyunu yüklü olan biri tr dosyasını atabilirse memnun olurum )) Not: Oyunu Ps 3 e yükledim ama pc yamasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Öncelikle Selamun aleykum arkadaşlar , hitman absolution black box serisini indirdim kurdum tıklıyorum ama açılmıyor öylece kalıyor , steamdan da açılmıyor , directx 1011 , visual c++ 2005,2008,2010 , netframework 4 falan herşeyi yükledim ama oyunu çalştıramadım , yönetici olarak ta denedim ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Arkadaşlar öncelikle merhaba Hitman Absolution oyununda new game yaptıktan sonra oyuna başlarken siyah ekranda takılıyorsanız tek yapmanız gereken http:storesteampoweredcomabout adresine girip steam indirmek Dosyayı indirip yükledikten sonra oyunu rahatlıkla oynayabileceksiniz Herkeze iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
arkadaşlar bu oyunun bir yerden new star soccer3 309 versiyonunu yükledim oyun trial olduğu için yine forumtr den bulduğum umut dereli 000016ZMP6YY8THPJBRC7AWJFMNDCZ2A5BEP3KXYXGRE0GUZ2ZJGH5Q55D58ile açtım 1 hafta kadar oyunu oynadımsonra 311 vesiyonunu buldum update omadığı için oyunu kaldırdım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Herkese merhaba, Dün bilgisayarıma oyunu kurduktan sonra silmek zorunda kaldım Tekrardan yüklemek istediğimde setupexe yi her çalıştırdığımda unistaller çıktı ve save dosyalarını tekrar tekrar sildirdi Aşağıdaki işlemleri yapmama rağmen ben bir çözüm bulamadım Bana yardım edebilecek arkadaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt