Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hitman absolution uygulama hatası

Hitman absolution uygulama hatası

Similar threads

Öncelikle Selamun aleykum arkadaşlar , hitman absolution black box serisini indirdim kurdum tıklıyorum ama açılmıyor öylece kalıyor , steamdan da açılmıyor , directx 1011 , visual c++ 2005,2008,2010 , netframework 4 falan herşeyi yükledim ama oyunu çalştıramadım , yönetici olarak ta denedim ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Selam arkadaşlar bana Absolution'un yaması lazım Biliyorum içinde zaten var diyeceksiniz fakat benimkinde yok : Nedenini pek bilmiyorum önemli değil; kısacası Hitman Absolution oyunu yüklü olan biri tr dosyasını atabilirse memnun olurum )) Not: Oyunu Ps 3 e yükledim ama pc yamasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Arkadaşlar öncelikle merhaba Hitman Absolution oyununda new game yaptıktan sonra oyuna başlarken siyah ekranda takılıyorsanız tek yapmanız gereken http:storesteampoweredcomabout adresine girip steam indirmek Dosyayı indirip yükledikten sonra oyunu rahatlıkla oynayabileceksiniz Herkeze iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
merhaba arkadaslar hitman absolution oynuyorum saveyi silemiyorum o nedenle oyunu silip tekrar yükledim ama hala save gitmiyor nolur yardımcı olun arkadaşlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Hitman Absolution bu pcde çalışırmı? Sistem Özelliklerim; İşlemci:AMD Athlon(tm) II P360 DualCore Processor, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~23GHz Bellek:1790MB RAM(2GB) Ekran Kartı:ATI Mobility Radeon hd 4200 Series(700 MB) DirectX SürümüirectX 9...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,497Konular
981,924Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt