Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hitman Absolution !!

Hitman Absolution !!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Laptop'ta oynuyorum oyunu pcnin özellikleri gayet iyi ama oyunu oynarken mavi ekran hatası verip oyundan attı sistemi onarıp pcyi geri açtım ama oyuna bu sefer girmiyor steam kurmuştum o da silindi ne yapmam lazım ?

Similar threads

merhaba arkadaslar hitman absolution oynuyorum saveyi silemiyorum o nedenle oyunu silip tekrar yükledim ama hala save gitmiyor nolur yardımcı olun arkadaşlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Arkadaşlar öncelikle merhaba Hitman Absolution oyununda new game yaptıktan sonra oyuna başlarken siyah ekranda takılıyorsanız tek yapmanız gereken http:storesteampoweredcomabout adresine girip steam indirmek Dosyayı indirip yükledikten sonra oyunu rahatlıkla oynayabileceksiniz Herkeze iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Selam arkadaşlar bana Absolution'un yaması lazım Biliyorum içinde zaten var diyeceksiniz fakat benimkinde yok : Nedenini pek bilmiyorum önemli değil; kısacası Hitman Absolution oyunu yüklü olan biri tr dosyasını atabilirse memnun olurum )) Not: Oyunu Ps 3 e yükledim ama pc yamasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
merhaba arkadaşlar 2 gün önce bir sıkıntı başıma çöktü oturdu cs go oynarken ekranda pixeller oynaşmaya başladı Beyaz 20 civarı pixel bir sağa bir sola gitti oyun kitlendi bende başlat basıpo tekrar girdim oyuna bu sefer sürekli siyah ekranlar gelmeye başladı attı oyundan neyse ben anlamadım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
DragonFable Nedir ? DragonFable, kendi hesabınızla web browserınızdan oynayabileceğiniz hareketli bir fantastik(RPG) oyundur Oyunda Büyücü(Mage),Kılıç Savaşçısı(Warrior) ve Bıçak Savaşçısı(Rogue) olabiliyorsunuz Oyundaki fantastik yaratıkları öldürerek seviye(level) atlıyor ve öldürdüğünüz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt