Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hitman blood money sorun =(

Hitman blood money sorun =(
0
123

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
oyunda Bölüm 5 – The Murder of Crows görevinde kırmızı ördek kıyafetli RAYMOND KLUNSKY adlı kişiyi öldüremiyorum herşeyi denedim makineli tüfekle ateş ettim bombayla patlattım balkondan attım iple boğdum ama hiçbirşekilde görev onu öldü olarak görmüyor 'B' tuşuna bastıktan sonra yine kırmızı olarak 'NOT COMPLETED' yazdıgını görüyorumBelki yazı iletim kodlarında bir sorun vardır diye tüm görevleri yaptıktan sonra çıkışa gidiyorum ama görevi bitirmek 'ESCAPE' yazısı çıkmıyor sorunun ne oldugu hakkında yorumu yada yardımı olabilecek olan varsa ve yorum yaparsa yada yardım ederse şimdiden teşekkür ederim

Sorunun sistemden yada bilgisayardan kaynaklandıgını sanmıyorum ama yinede yazmalıyım sanırım

İşletim sistemi vista ultimate (60,yapı6002) service pack 2 (32 bit)
DirectX sürümü DirectX 10
Bios Award Modular BIOUS v600PG
Ram 8 gigabyte
Ekran kartı Ati Radeon HD 4870 X2 yaklaşık toplam bellek 2297 MB
İşlemci Intel(R) Core(TM)Quad CPU Q9400 @ 266Ghz (4CPUs),~27Ghz