Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hitman sniper challenge

hitman sniper challenge
0
184

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar hitman sniper challengeyi bilgisayarıma yukledim masaüstündeki hitman sniper challenge kısayoluna tıklıyorum oyun açılmıyor herhangi bir hata da vermiyor sizce sebebi nedir

Similar threads

Öncelikle Selamun aleykum arkadaşlar , hitman absolution black box serisini indirdim kurdum tıklıyorum ama açılmıyor öylece kalıyor , steamdan da açılmıyor , directx 1011 , visual c++ 2005,2008,2010 , netframework 4 falan herşeyi yükledim ama oyunu çalştıramadım , yönetici olarak ta denedim ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Oyun dünyasının sevilen serilerinden Hitman, çok yakında yeni mobil oyunu ile geri dönmeye hazırlanıyor. 2014 yılında oyuncuların beğenisine sunulan ve oldukça beğenilen Hitman: Sniper’ın devamı niteliğindeki yapımla ilgili bir süre önce beklenen haber geldi. İşte ayrıntılar… Yeni Hitman mobil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Merhaba, daha demin sorunsuzca sniper elite 3 ü yükledim kurdum oyunu açıyorum ama hiç bir tepki yok yanına exe'de yazdım ama gene açılmıyor yardım ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Google, Play Store üzerinden yaptığı haftalık indirimlerle, ücretsiz Android oyun kampanyalarına devam ediyor. Bu hafta aralarında Hitman değil 24 oyun ücretsiz hale geldi. En iyi 5 ücretsiz Android oyun Her hafta Play Store, indirimli oyun fırsatlarını takip edip, en iyi beş tanesini sizler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
arkadaşlar free roam challenge nedir?aradım aradım bulamadım oyunda ondan dolayı rewards cardda bazı şeler açılmıo
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,497Konular
981,924Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt