Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hızır a.s'ın Hastalıklar İçin Okuduğu Dua

Hızır a.s'ın Hastalıklar İçin Okuduğu Dua
0
183

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hastalıklar İçin Hızır as'ın Okuduğu Dua

Hızır as'ın hastalıklar için okudğu ve okunmasını nasihat ettiği duası aşağıdaki gibidirAllah tüm hastalara şifa ve sağlık versin Allah yapılan bütün duaları kabul etsin inşallah

Aksemtü aleyki eyyetühel ılletü bi iznillah ve bi azametillah ve bi celaali celaalillah ve bi kudrati kudretillah ve bi sultani sultanillah ve bi la ilahe illallah ve bi maa cera bihil kalemü min ındillah ve bi la havle vela kuvvete illa billahi illen sarafti

ey rahatsızlık! sana Allah'ın izzetiyle azametiyle yüceliği ile kudreti ile gücü ile la ilahe illallah ile , Allah katında kalemin yazdıkları ve Allh'ın güç ve kudreti ile yemin veriyorum bu kimseyi terkedip uzaklaş

*

Similar threads

Hastalıklar İcin Hızır as'ın Okuduğu Dua Hızır as'ın hastalıklar icin okudğu ve okunmasını tavsiye ettiği duası aşağıdaki gibidirAllah tum hastalara şifa ve sağlık versin Allah yapılan tum duaları kabul etsin inşallah Aksemtu aleyki eyyetuhel ılletu bi iznillah ve bi azametillah ve bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Hızır as hastalıklar için okuduğu dua hastalık duaları hastalık duası için dua hastalik duasi hızır birli duası Aksemtü aleyki eyyetühel ılletü bi iznillah ve bi azametillah ve bi celaali celaalillah ve bi kudrati kudretillah ve bi sultani sultanillah ve bi la ilahe illallah ve bi maa cera...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Hızır Aleyhisselamın Duası Bu dua, Hızır Aleyhisselam tarafından şifa icin okunan ve oğretilen bir duadır Aksemtu aleyki eyyetuhel illetu bi izzetillah ve bi azameti azametillah ve bi celali celalillah ve bi kudreti kudretillah ve bi sultani sultanillah ve bi la ilahe illallah ve bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Hızır İlyas Duası Hızır İlyas okuduğu dua Hızır Aleyhisselamın duası Allah dedim kale yaptım La ilahe illallah dedim kilit vurdum Muhammeder rasulullah dedim mühür bastım Ya Latif Ya Vedud la ilahe illallah Ya Hayrel Halas İmdadıma yetiş HIZIR İLYAS Bu duayı,her hangi bir işe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
337
Hızır İlyas Duası Hızır İlyas okuduğu dua Hızır Aleyhisselamın duası Allah dedim kale yaptım La ilahe illallah dedim kilit vurdum Muhammeder rasulullah dedim muhur bastım Ya Latif Ya Vedud la ilahe illallah Ya Hayrel Halas İmdadıma yetiş HIZIR İLYAS Bu duayı,her hangi bir işe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt