Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hızlı İki Limondan 1,5 Litre Limonata

Hızlı İki Limondan 1,5 Litre Limonata

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hızlı İki Limondan 1,5 Litre Limonata Tarifi İçin Malzemeler

*2 limon
*2 su bardağı şeker
*1 çay kaşığı limon tuzu
*Yaklaşık 1 ,5 litre su
*1 ,5 su bardağı da sıcak su

Hızlı İki Limondan 1,5 Litre Limonata Tarifi Yapılışı 2 limon dışı rendelenir Daha sonra limonun beyaz kısmı soyulur ( Soyulmazsa limonatayı acılaştırır ) geriye kalan limonları dörde bölüp limonları şekeri ve sıcak suyu robatta cekilir Bu sırada bir çay kaşığı limon tuzu da 1 çay bardağı sıcak suda eritilir Daha sonra ikisi karıştırılır Karışım süzgecten geçirilir ve karışımın üzeri toplam 2 litre olacak şekilde içme suyuyla tamamlanır Buzdolabında bir iki saat bekletip tüketirseniz güzel olur Arzuya göre nane de konulabilir Ayrıca renk vermesi adına bir çay bardağı sıcak suda zerdaçal bekletip daha sonra renklenen suyu zerdecalı koymadan karışıma bosaltıp renginin daha sarı olmasını sağlayabilirsiniz Ben zerdaçal kullanmadım İnternette zerdeçal kullananları gördüğüm için söylüyorum Deneyenlere şimdiden afiyet olsun

858,497Konular
981,904Mesajlar
29,928Kullanıcılar
tjay78Son üye
Üst Alt