Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hizmetci Resmi, Hizmetci Resimleri

Hizmetci Resmi, Hizmetci Resimleri
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hizmetci Resimleri

imageshizmetciresmihizmetciresimleri5aff7ec1137f3
imageshizmetciresmihizmetciresimleri5aff7ec2c9787 imageshizmetciresmihizmetciresimleri5aff7ec445a83 imageshizmetciresmihizmetciresimleri5aff7ec5f3d0f imageshizmetciresmihizmetciresimleri5aff7ec774fea imageshizmetciresmihizmetciresimleri5aff7ec8dcfee imageshizmetciresmihizmetciresimleri5aff7eca569cd

Similar threads

23 Nisan skecleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Tiyatro Oyunları FİLM CEKİMİ SKEC Yonetmen: Biraz ağlayarak oynayacaksınız Başla! Kovboy: Senin anan var mı? Kız: Yoook Kovboy: Senin baban var mı? Kız: Yook Kovboy: Peki paran var mı? Kız: O da yok Kovboy: Oyleyse ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
POLİTİKA NEDİR??? Cocuk babasina sorar: baba politika nedir? Baba soyle der: bak oglum, ben eve para getiriyorum, oyleyse ben kapitalistim Annen parayi yonetir, oyleyse o hukumettir Deden paranin doğru idare edilip edilmedigine dikkat eder, oyleyse o da sendikadir Hizmetci kiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Cocuk babasina sorar: 'baba politika nedir?' Baba soyle der: 'bak oglum, ben eve para getiriyorum, oyleyse ben kapitalistim Annen parayi yonetir, oyleyse o hukumettir Deden paranin doğru idare edilip edilmedigine dikkat eder, oyleyse o da sendikadir Hizmetci kiz ise isci sinifidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Boncuk Her ceşit adi boncuk değersiz insanlara, Bol miktarda boncuk haram mala, Guzel boncuk asil kadına, Boncukcu, kadınların ilgilendiği işlerle uğraşan kimseye delalet eder Ruyada boncuk gormek, yakın cevreden birinin kotu bir olayla karşılaşacağına işarettir Meydana gelmesinden korkulan bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Hasırdan orulerek yapılmış kulplu torlayı (zembili) gormek eş ve cocukları icin arzu ettikleri şeyleri hazırlayan kimseye; Zembil bazen evin hanımına, cocuğa, hizmetciye, durust ve guvenilir hamala; Tekke vb yerlerde gorulen zembil, oranın hizmetcisine ve vakfedilmiy yere delalet eder Ruyada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt