Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hjsplit kullanımı- resimli anlatım

Hjsplit kullanımı- resimli anlatım
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hplit kullanımı anlatım isimli yazı Hplit kullanımı resimli anlatım,

Birleştirmek İşlemi:

1 birleştirilecek süratli halindeki dosyaların benzer klasörde olmasına dikkat edin
2 Programı çalıştırın ve Joine tıklayın
3 Input Filetıklayın ve açılan pencereden birleştirilecek dosyalardan 1sini seçin
Opentıklayın
4 Şifreli bir dosyaysa muhtemelen şifreyi soracaktır Şifreyi girin
5 Otomatikman Output Filepenceresi açılacaktır, istediğiniz konumu belirleyin
ve istediğiniz dosya adını yazın
6 Starttıklayın, dosyalarınız birleştirilecektir

1) Zipten yada rar'ları açtınız ve benzer klasöre koydunuz Karşınıza gelen parçalar farz edelim bu şekilde

2) Programı indirdikten sonra çalıştırın karşınıza aşağıdaki menu çıkacak

3) Yukarıdakli menüden Join'e basın karşınıza aşağıdaki gibi menu çıkacak

4) Burda yapılacak işlemler numara yazar yere (Input File) basarak en öncelikle 'de belirttiğimiz dosyaların olduğu klasörü gösteriyoruz Program otomatik olarak 1 numarılı olanı görür zaten (Görmez ise 001 numaralı olanı yani 1 yi işaretliyoruz) Bundan sonradan yapılacak operasyon Başlangıç tuşuna basmak Bu Nedenle filminiz birleşmeye başlayacak *

Similar threads

Hplit kullanımı anlatım isimli yazı Hplit kullanımı resimli anlatım, Birleştirme İşlemi: 1 birleştirilecek seri halindeki dosyaların aynı klasorde olmasına dikkat edin 2 Programı calıştırın ve Joine tıklayın 3 Input Filetıklayın ve acılan pencereden birleştirilecek dosyalardan 1sini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Dosya Uzantısı Nasıl Değiştirilir Resimli Dosya Uzantısı Nasıl Değişir Resimli Anlatım Dosya uzantısını çevirmek için elinde bir çevirici program olması lüzumlu fakat power point slaytlarında bazen ptt uzantısı olur bunu değiştirirsinizPss olarak uç açılır lakin herhangi bir dosyaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Windows 8 Format Atma Resimli Anlatım Windows 8 büyük sürprizlerle girdi hayatımıza Yeni bir görünüş ile kullanıcıya sunulan windows 8'e format atmayı sizler için resimli olarak hazırladık Eğer windows 8 işletim sistemi kurulu olan bilgisayarınıza format atmak istiyorsanız aşağıdaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Dosya Uzantısı Nasıl Değiştirilir Resimli Dosya Uzantısı Nasıl Değişir Resimli Anlatım Dosya uzantısını cevirmek icin elinde bir cevirici program olması lazım ancak power point slaytlarında bazen ptt uzantısı olur bunu değiştirirsinizPss olarak direk acılır ama herhangi bir dosyaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Teamviewer Nasıl Kullanılır Resimli Anlatım Teamviewer Kullanımı TeamViewer ile internet uzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yonetim işlemi yapabilirsiniz Teamviewer kullanabilmek icin; 1Burdaki ID size verilen ID dir bilgisayarınıza girmesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt