Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hl2 ep2

Hl2 ep2

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
sa arkadaşlar forumda daha yeniyim HalfLife2 eposide2 aldım ama pcde çalıştıramıyorum tam açarken bi mavi ekran geliyor durdur hatası diye anlamadım tam neden olduğunu bilen birisi yardım edebilirmi aciilen nolur

Similar threads

Merhaba arkadaşlar uzun zaman önce oynadıgımız bu oyunu şuan laptobuma kurdum ancak 1280x1024 de de çalıştıramıyorum bunun yaması veya yapılışını bilen arkadaş varsa yardım edebilirmi (ekran çözünürlüğü laptopda 1366x768)
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Merhaba abilerim ablalarım kardeşlerimFifa 16 turnuva oluştururken creation centre diye birşey gördümAraştırdıktan sonra takım kurabildiğimizi öğrendimfifa 15 de Easports sayfasından kurabiliyorsun fakat fifa16 da nasıl kuruluyor anlıyamadım Pc de birşey indirip kuruyorsun ama ps4 de nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
arkadaşlar daha once pcde gta4 çok iyi çalışıyodu fakat format attıktan sonra atinin yeni driverını yükledim şimdi social clupı açarken RGSC bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor hatası veriyor kaçsaattir uğraşıyorum çozemedim yardım ederseniz sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
arkadaşlar dün akşam arkadaşlarla biraz nostalji yapalım die aoe yi internetten indirdik pclerimize kurduk daha sonra wirelessten ağkurduk sonra oyuna girdik 2 pcde vista 2 pcde xp var tüm ağ ayarlarına yaptık ilk başlarda xpli arkadaş oyunu kurunca xpli olan oyunu görüp içine girebilio vistalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Devil may cry 4 ün riplisini yükledim hatasız yüklendi oyuna girmek icin exe ye tıklıorum ama hicbisi olmuo ilk denememde bi cmd ekranı acıldı direk kapandı sonra hic bisi acılmamaya basladı yardım edebilirmisiniz tesekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt