Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sa arkadaşlar forumda daha yeniyim HalfLife2 eposide2 aldım ama pcde çalıştıramıyorum tam açarken bi mavi ekran geliyor durdur hatası diye anlamadım tam neden olduğunu bilen birisi yardım edebilirmi aciilen nolur
Merhaba arkadaşlar uzun zaman önce oynadıgımız bu oyunu şuan laptobuma kurdum ancak 1280x1024 de de çalıştıramıyorum bunun yaması veya yapılışını bilen arkadaş varsa yardım edebilirmi (ekran çözünürlüğü laptopda 1366x768)
Merhaba abilerim ablalarım kardeşlerimFifa 16 turnuva oluştururken creation centre diye birşey gördümAraştırdıktan sonra takım kurabildiğimizi öğrendimfifa 15 de Easports sayfasından kurabiliyorsun fakat fifa16 da nasıl kuruluyor anlıyamadım Pc de birşey indirip kuruyorsun ama ps4 de nasıl...
arkadaşlar daha once pcde gta4 çok iyi çalışıyodu fakat format attıktan sonra atinin yeni driverını yükledim şimdi social clupı açarken RGSC bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor hatası veriyor kaçsaattir uğraşıyorum çozemedim yardım ederseniz sevinirim
arkadaşlar dün akşam arkadaşlarla biraz nostalji yapalım die aoe yi internetten indirdik pclerimize kurduk daha sonra wirelessten ağkurduk sonra oyuna girdik 2 pcde vista 2 pcde xp var tüm ağ ayarlarına yaptık ilk başlarda xpli arkadaş oyunu kurunca xpli olan oyunu görüp içine girebilio vistalı...
Devil may cry 4 ün riplisini yükledim hatasız yüklendi oyuna girmek icin exe ye tıklıorum ama hicbisi olmuo ilk denememde bi cmd ekranı acıldı direk kapandı sonra hic bisi acılmamaya basladı yardım edebilirmisiniz
tesekkürler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.