Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hobarey...

Hobarey...
0
60

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Abilerim ablalarım kardeşçeyizlerim sevgili forumdaş kasabası sakinleri dudu yüzlü mor fistanlı yüce bilge yüce halk
4 yıl üst üste kazanan olduk laylalr pardon
Neyse sadetle aramdaki mesafeyi kısaltıyorum hemen
Eskisi dek içerisinde çok sık paylaşım yapamasamda yine burdayım sizlerle birlikteyim
4 yılıda geride bıraktık bi çok şartların değişmesi oldu tabiki iri bi aile olduk vaktiyle müstakil bir evde otururken king eve ekmek parası getirmek için inşaatta çalışırdı heyy gidi günler tey tey Ezlem 1 yıl tek pabucla gezdi Yaren bize mercimek çorbası diye yiyecek boyalı su içirdi Disco desen pazarda kemalpaşa tatlısı satardı Hazanıda okutamadık c yi be e yi f diye biliyo sırf biz ilerde King residance'de keyif yapalım diye
Buraya girdiğimde tüm dertlerimi unutuyorum yada burda paylaşıp rahatlıyorum zaten problemlerimi pek kesin eden biri değilim amacım sadece sizlerle iyi vakit aşmak güldürebilmek yapabiliyosam bağlı ne mutlu guduu bana
Ben ağlayarak söndürdüm yeni yasımın mumlarını bi başka biri üfleyerek girdi yeni yaşına olur ya
Forumdaş gibi aile olabilmek her baba yiğidin harcı değildir
Forumdas hayal çekmektir hayal başı çeken King'ede bizi bir araya getirdiği için yeniden fazla teşekkür ediyorum hepinizi bengü eşliğinde iri iri öpüyorum ellaam *

858,462Konular
981,119Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt