Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hobarey...

Hobarey...
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Abilerim ablalarım kardeşceyizlerim sevgili forumdaş kasabası sakinleri dudu yuzlu mor fistanlı ulu bilge yuce insanlar
4 yıl ust uste şampiyon olduk laylalr pardon imageshobarey5ad193a91bcfagif
Neyse sadetle aramdaki mesafeyi kısaltıyorum hemen
Eskisi kadar bilgisiten icerisinde cok sık paylaşım yapamasamda yine burdayım sizlerle birlikteyim
4 yılıda geride bıraktık bi cok değişiklikler oldu tabiki kocaman bi aile olduk eskiden mustakil bir evde otururken king eve ekmek parası getirmek icin inşaatta calışırdı heyy gidi gunler tey tey Ezlem 1 sene tek pabucla gezdi Yaren bize mercimek corbası diye gıda boyalı su icirdi Disco desen pazarda kemalpaşa tatlısı satardı Hazanıda okutamadık c yi be e yi f diye biliyo imageshobarey5ad193a91bcfagif sırf biz ilerde King residance'de keyif yapalım diye imageshobarey5ad193abba743png
Buraya girdiğimde tum dertlerimi unutuyorum yada burda paylaşıp rahatlıyorum zaten problemlerimi pek belli eden biri değilim amacım sadece sizlerle iyi vakit gecirmek guldurebilmek yapabiliyosam tabi ne mutlu guduu bana
Ben ağlayarak sondurdum yeni yasımın mumlarını bi başkası ufleyerek girdi yeni yaşına belki
Forumdaş gibi aile olabilmek her baba yiğidin harcı değildir
Forumdas hayal cekmektir hayal başı ceken King'ede bizi bir araya getirdiği icin yine cok teşekkur ediyorum hepinizi bengu eşliğinde kocaman kocaman opuyorum ellaam imageshobarey5ad193ad18059gif