Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hollywood yıldızı Cameron Diaz 47 yaşında doğum yaptı!

Hollywood yıldızı Cameron Diaz 47 yaşında doğum yaptı!
0
123

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
hollywood_yildizi_cameron_diaz_evlilik_60a_40_gibi_bir_oran_degil_1565418929_9826.jpg

Hannigan sinemasından sonra 2014 yılından bu yana objektiflerin önüne geçmeyen Cameron Diaz, kariyerine ara vermesi ve evliliği hakkında merak edilenleri anlatmıştı. Başarılı oyuncunun 47 yaşında kız bebeği yerküreye getirmesi ise toplumsal medyanın gündemine bomba üzere düştü.

2015 yılında müzisyen eşi Benji Madden ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Cameron Diaz, her daim yaşı bir kıstas olarak almadığı açıklamalarını yapıyordu. Şimdilerde ise Diaz'ın yaşına karşın yerküreye getirdiği bebek konuşuluyor.Diaz ve Madden, geçtiğimiz cuma günü yerküreye gelen kızlarına Raddix ismini verdiklerini belirtti. Cameron Diaz, mesrur haberi Instagam sahifesinde paylaştığı bir metinde duyurdu.

wr1Cs_1578150397_8272.jpg

KENDİME HENGAM AYIRMAYI HAK ETTİM!

Amerikalı oyuncu Cameron Diaz, InStyle mecmuasına yaptığı açıklamada oyunculuğu 2. plana attığından beri kendine vakit ayırabilmesinden ötürü çok bahtiyar olduğunu tabir etti. 46 yaşındaki oyuncu hayranlarına kariyerine ara vermesiyle ilgili  çarpıcı açıklamalarda bulundu.

iMDev_1565418866_1944.jpg

Cameron Diaz kariyerine ara vermesine ait,"Hayatımın yarısından fazlasını kamera önünde geçirdim. Hayatımı düzenlemek ve nasıl geri dönmek istediğimi anlamak için kendime devir ayırmayı ziyadesiyle hak ettim"açıklamasında bulundu.

77I6q_1565419946_2246.jpg

Evlilik ile alakalı konuşan şık oyuncu,"Evlilik katiyen güçlükle ve üstünde çalışmanız gereken bir iş. Seçtiğin kişinin seninle birlikte bir şeyleri yürütmeye istekli olması lazım. Evlilik 60'a 40 üzere bir nispet değil katiyen 50-50. Her devir da bu türlü olmalı" formunda açıklama yaptı.

858,496Konular
982,164Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt