Hollywood'un gözde çiftlerinden angelina jolie ve brad pitt ÇOCUKLARININ EĞİTİMİ İÇİN ÇABALIYOR 1548617998 1548617998 hollywoodungozdeciftlerindenangelinajolievebradpitt5c4e0912d765chollywoodungozdeciftlerindenangelinajolievebradpitt5c4e0912d765c http:geccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberangelna&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg HOLLYWOOD'UN FAVORI ÇİFTLERİNDEN ANGELİNA JOLİE VE BRAD PİTT, ÇOCUKLARININ İYİ BİR EĞİTİM GÖRMESİ İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYOR MESLEKLERİ GEREĞİ ARALIKSIZ ÜLKE BAŞKALAŞTIRMAK ZORUNDA KALAN MUTLU ÇİFT, SONUNDA 'EVDE EĞİTİM'DE KARAR KILDI EVDE EĞİTİME BAŞLADILAR 27102008 ANGELİNA JOLİE VE BRAD PİTT, ÇOCUKLARININ EVDE EĞİTİM GÖRMESİNE KARAR VERDİ MADDOX'LA İŞE BAŞLAYAN ÜNLÜ ÇİFT, ALMANYA'DAKİ EVLERİNE ÖZEL EĞİTMENLER GETİRTMEYE BAŞLADI Yalnızca geçtiğimiz yıl birkaç ülke ansızın değiştiren çift, büyük oğulları Maddox'u okula yollamak yerine evde eğitmeye karar verdi Fransa'daki şatolarında özel eğitmenler eşliğinde 'homeschooling' denilen evde eğitime başlayan Maddox, Almanya'daki yeni evlerinde de bu eğitimini sürdürüyor Maddox için ayrıca Almanca hem de Fransızca haberdar olan bir öğretmen tutan çift, oğullarının özellikle Fransızca'yı mükemmel öğrenmesini istiyor Yoğun iş temposu sebebiyle çocuklarından uzakta kalmak istemeyen Angelina Jolie, 'Bu usul doğruca hem çocuklarım yanımda oluyor, keza de gereken eğitimi alıyorlar' şeklinde konuşuyor Meşhur çift, bir süredir Almanya'da kiraladıkları yeni evlerinde yaşıyor Brad Pitt, yeni filmi 'Inglorious Basterds'ın çekimlerine Almanya'da devam ediyor