Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Honda Türkiye üretime verdiği arayı bir hafta daha uzattı

Honda Türkiye üretime verdiği arayı bir hafta daha uzattı

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
14
2252564_720x360.jpg

Honda Türkiye, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle Kocaeli Şekerpınar'daki üretim faaliyetlerine vermiş olduğu arayı 1 hafta daha uzattı.

Honda Türkiye'den yapılan açıklamada, şirketin Kovid-19 salgınının etkisiyle Kocaeli Şekerpınar'da bulunan üretim tesisindeki faaliyetlerine vermiş olduğu arayı 1 hafta daha uzattığı belirtilerek, bu adımların tedarik zincirlerinde artan zorlukların ışığında atıldığı vurgulandı.

Honda Türkiye, 2 Nisan tarihinde yaptığı duyuruyla üretim faaliyetlerine 6 Nisan'dan 13 Nisan'a kadar ara vermişti.

Yeni plan kapsamında, şirketin 20 Nisan'da üretime yeniden başlaması hedefleniyor.

Açıklamada, üretime yeniden başlanmasının; hükümet kararları, sağlık otoritelerinin tavsiyeleri ile piyasa ve tedarik koşullarına bağlı olarak yeniden gözden geçirileceği ve duruma göre değerlendirme yapılacağı aktarıldı.

AA

Similar threads

Honda'dan yapılan açıklamaya göre, söz konusu adım, tedarik zincirlerinde artan zorlukların ışığında atıldı. Honda Türkiye, 19 Mart 2020'de yapmış olduğu duyuruyla üretim faaliyetlerine 23 Mart 2020'den 6 Nisan 2020'ye kadar ara vermişti. Yeni plan kapsamında 13 Nisan 2020'de üretime yeniden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Türk otomotiv üreticilerinin büyük kısmının gerekli tedbirleri alarak nisan ayında üretim faaliyetlerine tekrar başlayacağını duyurması, otomotiv sanayisinde çarkların yeniden dönmeye başlayacağına işaret etti. Çin'de başlayan ve hızla dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yayınlanan açıklamasında işe ara verme nedeniyle iş akdi feshi öngörülmediği belirtildi. Avrupa ülkeleri ve Ford Motor Company içindeki tedarik, satış ve teslimat süreçlerindeki aksamalar nedeniyle şirket 18 Mart’ta üretime ara vereceğini açıklamıştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Honda Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, şirket, bugün çalışanlarına ve tedarikçilerine, koronavirüs salgınının etkisiyle Kocaeli Şekerpınar'daki üretim operasyonlarının geçici olarak askıya alınacağını bildirdi. Fabrikadaki üretim, 23 Mart 2020'den itibaren askıya alınacak. Bu kararın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Honda Türkiye, bugün çalışanlarına ve tedarikçilerine, koronavirus (kovid-19) salgınının etkisiyle Kocaeli Şekerpınar'daki üretim operasyonlarının geçici olarak askıya alınacağını duyurdu. Yapılan bilgilendirmede; fabrikasındaki üretim 23 Mart 2020'den itibaren askıya alınacak. Bu karar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,506Konular
983,099Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt