Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Honor 20 ve Honor 20 Pro için tanıtım videosu yayınlandı

Honor 20 ve Honor 20 Pro için tanıtım videosu yayınlandı
0
120

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
honor-20-pro-PzPv_cover.jpg
honor-20-pro-PzPv_cover.jpg

Huawei'nin kardeş markası olan Honor, ağabeyi kadar savlı olmasa da amiral gemisi modellerini piyasaya sürüyor. Bu modellerden biri de önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek bir aktiflikle tanıtılacak. Honor 20 ve Honor 20 Pro cep telefonu modellerinin tanıtılacağı bu aktiflik 21 Mayıs 2019 tarihinde İngiltere'nin Londra kentinde düzenlenecek. Aktiflik öncesinde telefonların tanıtım medyası yayınlandı.

Honor 20 ve Honor 20 Pro için tanıtım görüntüsü

Honor'ın resmi YouTube hesabında paylaşılan görüntüde farklı lisanlarda Capture Wonder sözleri görülüyor. Bunun dışında telefonla ilgili farklı bir imaj bulunmuyor. Bu paylaşımdan anlaşıldığı üzere kamera konusunda argümanlı bir telefon geliyor.

Daha evvel sızan haberlere nazaran Honor 20 Pro modeli art yüzünde 4 modüllü bir kamera ile gelecek. 48 MP ana kameraya, 8 MP telefoto, 2 MP makro ve 16 MP geniş açı kamera eşlik edecek.

Honor 20 modelinde ise Pro'dan farklı olarak 48 MP ana, 20 MP ve 8 MP olmak üzere üçlü kamera modülü konum alacak. İşte Honor 20 ve Honor 20 Pro ailesini anlatan tanıtım medyası:

Similar threads

Dün tanıtılan Honor 20 ailesinin en güçlü modeli olan Honor 20 Pro, birebir devranda güçlü bir kameraya da sahip. Dörtlü bir ana kamera modülü bulunan telefonda 48 MP çözünürlük sunan Sony IMX586 sensörü kullanılıyor. Bu kameranın diyafram açıklığı ise f/1.4. 2. kamera 8 MP çözünürlük sunarken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Çinli üretici Honor'un 21 Mayıs’ta Londra’da düzenleyeceği kişisel aktiflikte tanıtacağı, Periscope kameraya sahip olan Honor 20 Pro ve Honor 20'nin fiyatları ortaya çıktı. Honor 20 Pro ve Honor 20 modellerinin satış fiyatı aşikâr oldu! Huawei'nin kardeş markası olan Honor, Huawei kadar savlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Çinli üretici Honor'un 21 Mayıs’ta Londra’da düzenleyeceği hususî aktiflikte tanıtacağı, Periscope kameraya sahip olan Honor 20 Pro ve Honor 20'nin fiyatları ortaya çıktı. Honor 20 Pro ve Honor 20 modellerinin satış fiyatı ayan oldu! Huawei'nin kardeş markası olan Honor, Huawei kadar savlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Honor markasının Türkiye'ye gelip gelmeyeceği merak edilen Honor 20 cep telefonu modeli ile ilgili müjdeli haber geldi. Telefon Türkiye'de 4 Eylül'de yapılacak bir tanıtım aktifliği sonrasında piyasaya sürülecek. Honor 20 ailesi Türkiye'ye geliyor Yerkürede büyük ilgi gören ve performansı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Bir süredir hakkında birçok bilginin ortaya çıktığı Honor 9X ve Honor 9X Pro resmi olarak tanıtıldı. İlk kez Çin'de tanıtım etkinliği ile dünyaya duyurulan Honor 9X ve Honor 9X Pro modelleri orta seviyeye yeni bir rekabet getirmeyi hedefliyor. Honor 9X ve 9X Pro tanıtıldı Ailenin küçük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,751Kullanıcılar
HasoTR35Son üye
Üst Alt