Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Honor Magic V Fiyatı Ortaya Çıktı

Honor Magic V Fiyatı Ortaya Çıktı
0
55

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
Honor-Magic-V-2.jpg

Honor’ın ilk katlanabilir akıllı telefonu olan ve 10 Ocak’ta piyasaya süreceği Magic V’in fiyatı sonunda ortaya çıktı. Çin’de piyasaya sürülecek olan telefonun 256 GB depolama alanına sahip sürümü yaklaşık olarak 2.200 dolar, 512 GB depolama alanına sahip sürümü ise yaklaşık olarak 2.350 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak.

Honor Magic V, GSM Arena’nın haberine göre Samsung Galaxy Z Fold3 ve Huawei Mate X2’den daha ucuz, ancak Oppo Find N ve Xiaomi Mix Fold’dan çok daha pahalı olacak. Tüm bu katlanabilir akıllı telefonlar, Çin pazarında direkt olarak birbirleriyle rekabet ediyor.

Honor-Magic-V-640x399.jpg

Aynı zamanda Honor Magic V, Qualcomm’un en yeni amiral gemisi yonga seti Snapdragon 8 Gen 1’e sahip ilk katlanabilir telefon olacak. Bununla birlikte haberler, katlanabilir akıllı telefonun 50 MP’lik bir ana kameraya, Android 12 işletim sistemine ve 66 watt’a kadar hızlı şarj desteğine sahip olacağına işaret ediyor.

Son olarak Honor Magic V’ın küresel pazarda satışa sunulup sunulmayacağı konusunda Honor cephesinden herhangi bir açıklama yapılmadığını belirtelim.

Similar threads

Honor, birkaç gün önce Snapdragon 8 Gen 1 yonga setine sahip ilk katlanabilir akıllı telefon olacağı duyurulan Honor Magic V için telefonun tasarımını ön plana çıkartan bir tanıtım videosu paylaştı. Bu tanıtım videosunda ana ekran, menteşe mekanizması ve hoparlörleri ve USB-C bağlantı noktasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Honor, birkaç gün önce yakın zaman içerisinde çıkacak olan katlanabilir akıllı telefonu Honor Magic V’ı tanıtmaya başladı. Aslında şirket, Honor Magic V’ın “ilk katlanabilir amiral gemisi” olacağını ve yakında çıkış yapacağını bildirmenin haricinde, yeni akıllı telefonuyla ilgili herhangi bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Global teknoloji markası HONOR,  Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti ile orijinal bir dinamik performansa sahip birinci 5G dayanaklı katlanabilir amiral gemisi akıllı telefonu HONOR Magic V'yi duyurdu. Gelişmiş ultra ince menteşe yapısı, daha geniş bir dış ekran ve en yeni Magic UI 6.0...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
İlk olarak Aralık ayında duyurulan ilk Honor katlanabilir telefon sonunda resmen tanıtıldı. Peki, Honor Magic V özellikleri ve fiyatı nasıl? Qualcomm’un en yeni Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alan ilk katlanır telefon olan Honor Magic V, ek koruma için tamamen düz kapanabilen 7,9...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Merakla beklenilen Honor Magic V için tanıtım tarihi açıklandı. Buna göre, Honor katlanabilir telefon 10 Ocak tarihinde TSİ 14:30’da Çin’de tanıtılacak. Etkinlik çevrimiçi olarak yayınlanacak. Katlanabilir telefon, Galazy Z Fold 3’e benzer şekilde yatay olarak katlanacak. Tanıtım görselinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,510Konular
980,881Mesajlar
30,741Kullanıcılar
DekekeoeSon üye
Üst Alt