Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Honor Magic V Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Honor Magic V Tanıtım Tarihi Belli Oldu
0
51

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
honor-magic-v-tanitim-tarihi-belli-oldu.jpg

Merakla beklenilen Honor Magic V için tanıtım tarihi açıklandı. Buna göre, Honor katlanabilir telefon 10 Ocak tarihinde TSİ 14:30’da Çin’de tanıtılacak. Etkinlik çevrimiçi olarak yayınlanacak.

Katlanabilir telefon, Galazy Z Fold 3’e benzer şekilde yatay olarak katlanacak. Tanıtım görselinden, kapak ekranının selfie kamerası için bir delik ile geleceğini, arkadaki ana kamera kurulumunun ise üç üniteye sahip olacağını görüyoruz. Ayrıca çift LED flaş ve bazı ışık ve PDAF sensörleri mevcut.

Honor Magic V’in Snapdragon 8 Gen 1 tabanlı ilk katlanabilir olduğu resmi olarak doğrulandı. Bu da cihazı, bağımsız marka için de 2022’nin ilk gerçek amiral gemisi haline getirdi. Söylentiler ayrıca cihazın kutudan 66W hızlı şarj ve Android 12 ile çıkacağı yönünde. Honor, etkinlik Çin’de olduğu için katlanabilir telefonun küresel çıkışını ne zaman gerçekleştireceği konusunda ser verip sır vermiyor. Öte yandan Magic V, küresel pazarlara çıkarsa şüphesiz Google Servisleri’ni destekleyecek.

Similar threads

Honor’ın ilk katlanabilir akıllı telefonu olan ve 10 Ocak’ta piyasaya süreceği Magic V’in fiyatı sonunda ortaya çıktı. Çin’de piyasaya sürülecek olan telefonun 256 GB depolama alanına sahip sürümü yaklaşık olarak 2.200 dolar, 512 GB depolama alanına sahip sürümü ise yaklaşık olarak 2.350...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Honor, birkaç gün önce yakın zaman içerisinde çıkacak olan katlanabilir akıllı telefonu Honor Magic V’ı tanıtmaya başladı. Aslında şirket, Honor Magic V’ın “ilk katlanabilir amiral gemisi” olacağını ve yakında çıkış yapacağını bildirmenin haricinde, yeni akıllı telefonuyla ilgili herhangi bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Honor, birkaç gün önce Snapdragon 8 Gen 1 yonga setine sahip ilk katlanabilir akıllı telefon olacağı duyurulan Honor Magic V için telefonun tasarımını ön plana çıkartan bir tanıtım videosu paylaştı. Bu tanıtım videosunda ana ekran, menteşe mekanizması ve hoparlörleri ve USB-C bağlantı noktasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Global teknoloji markası HONOR,  Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti ile orijinal bir dinamik performansa sahip birinci 5G dayanaklı katlanabilir amiral gemisi akıllı telefonu HONOR Magic V'yi duyurdu. Gelişmiş ultra ince menteşe yapısı, daha geniş bir dış ekran ve en yeni Magic UI 6.0...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
İlk olarak Aralık ayında duyurulan ilk Honor katlanabilir telefon sonunda resmen tanıtıldı. Peki, Honor Magic V özellikleri ve fiyatı nasıl? Qualcomm’un en yeni Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alan ilk katlanır telefon olan Honor Magic V, ek koruma için tamamen düz kapanabilen 7,9...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,508Konular
980,808Mesajlar
30,674Kullanıcılar
fragman4kSon üye
Üst Alt