Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

HoporlÖr

HoporlÖr

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben pc ye format attım ama formattan sonra hoporlör lerim çalışmıyor herşey yerine takılı ama pc de ses aygıtı yok dior donanım olarakta ekleyemiorum media playerr de şarkı dinlemek isteyince de ; ''ses aygıtında bir sorun olduğundan windows media player dosyayı yürütemiyor yazısı geliyor ne yapmalıyım ve ayrıca pc açılırken bende bi kadın konuşur o kadının sesi geliyor ama hiç bi oyun müzik vb şeylerin gelmiyor

Similar threads

Arkadaşlar tek ses kartı driverim kaldı onu bir tülü bulamadım herşeyde sound hatası verio media playerde verdiği hata şu Ses aygıtında bir sorun olduğundan Windows Media Player bu dosyayı yürütemiyor Bilgisayarınıza yüklü bir ses aygıtı olmayabilir, başka bir program tarafından kullanılıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Arkadaşlar tek ses kartı driverim kaldı onu bir tülü bulamadım herşeyde sound hatası verio media playerde verdiği hata şu Ses aygıtında bir sorun olduğundan Windows Media Player bu dosyayı yürütemiyor Bilgisayarınıza yüklü bir ses aygıtı olmayabilir, başka bir program tarafından kullanılıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
arkadaşlar sorunumu ta başından beri anlatacağım3 ay önce flan pc ye format atmam gerektiçok virüs vardı ve pc yavaştıtabikide windows xp var bendebios ayarlarına girdim format atmak için macera arıyorum ya değişik bi format atacam oarada bişiyleri değiştirdim sonra onları düzelttiğimi sanıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt