Horozibiği kucuk tanecikler şeklinde bir tahıl gibi işlenir (bu bir bitkidir aslında), kalsiyum ve lisin icerikli tahıllarda nadir olarak bulunan bir aminoasit icerir Onun hafif ve taze tadı, tatlıların lezzetini ustunleştirir, ozellikle meyveli tatlılarda, ama suda 1520 dakikada pişmelidir, bir tahıl gibi Bir horozibigini en iyi şekilde hazırlamak undan daha cok pirincle olabilir: bu daha cok lezzet ve besin oğeleri taşır
Gunluk olarak yemek icin 3 fikir
imageshorozibigi5ae2ed870agif Onu pirincle ya da unun icinde hazırlayın
imageshorozibigi5ae2f70f06gif 10 dan 20 gr kadar ekmeğinize, kekinize ya da coreğinize sistemli olarak ekleyin
imageshorozibigi5ae2ed870agif Meyve salatalarınızın uzerine serpin tadı hayranlık uyandıran hafif bir baharattır
Gunluk olarak yemek icin 3 fikir
imageshorozibigi5ae2ed870agif Onu pirincle ya da unun icinde hazırlayın
imageshorozibigi5ae2f70f06gif 10 dan 20 gr kadar ekmeğinize, kekinize ya da coreğinize sistemli olarak ekleyin
imageshorozibigi5ae2ed870agif Meyve salatalarınızın uzerine serpin tadı hayranlık uyandıran hafif bir baharattır