Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hortum, Sağanak, Taşkınlar: Birçok İlde Etkili Olan Yağışlı Hava Hayatı Olumsuz Etkiledi

Hortum, Sağanak, Taşkınlar: Birçok İlde Etkili Olan Yağışlı Hava Hayatı Olumsuz Etkiledi
0
63

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
85

Ankara, Çorum ve Sivas'ta tesirli olan sağanak yağış sele neden oldu.  Esenboğa Havaalanı'nda hortum nedeniyle seferler aksarken, Çorum'da derenin taşmasıyla caddeler göle döndü. 

Ankara'nın Akyurt ilçesinde yollar göle döndü.

????

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, selin tesirli olduğu Akyurt ilçesinde incelemelerde bulundu????

Ankara’da bulunan Esenboğa Havalimanı üzerinde oluşan hortum nedeniyle uçak seferleri aksadı.????

Çorum’da sağanağın akabinde Ahçılar deresinin taşması sonucu birtakım cadde ve sokaklar göle döndü.????

Sivas'ın Gemerek ilçesinde tesirli olan sağanak, sele neden oldu. İlçeye bağlı Eşikli köyünde yaşanan selde kimi meskenleri su basarken, tarım yerleri ise ziyan gördü. ????