iltasyazilim
FD Üye
Onu üniversitenin birincil günü gördümO günden beri kimseye karşısında hissetmediğimi hissettimAylarca ona karşısında açılmayı bekledimOnun için kızları reddettimKız ortamlarını bıraktımSırf sınıfta onun kulağına hatalı bir şey gitmesin diyeHayatımı sadece onunla dinmek istedimDualarımda onu istedim RabbimdenBen geçmişte yaptığım hataları iyice bitirdimArkadaşlarım sendeki tip bende olsa günde bir kızla çıkarım diyordu bense onu sevdiğimi ve yalnızca onunla edinmek istediğimi belirtiyordumHerhangi birisiyle değil yalnızca onunla edinmek istedimOnun başka kızlardan ayrı olduğunu düşündüm(Hala da pek düşünüyorum)Çünkü benim hayatıma giren kızlardan hiçbirine benzemiyorduErkekleri bırak kızlarla bile çok az konuşuyorduAylar sonradan ona açıldım ve cevabı hayır olduBelli ama böyle şeyler istemiyorYine arkadaşlarım senle olmadıysa fakültede kimseyle olmaz diyorAma acımı hafifletmiyorÇok sevdim gerçekten arkadaşlarBeni reddettiği an soğumayı bırak daha çok sevdimUmut var mı bilmiyorumSizden cana yakın cevaplar bekliyorumAma lütfen bana vazgeç demeyinBen onu sözünden dönmek için sevmedimOnu görene dek daldan dala atlayan her gün birinden hoşlanan birisiydimBen onunla büyük bir değişim yaşadımDaha onun hayaliyle bu kadar değiştiysem gerisini siz düşününDediğim gibi sizden doğru cevaplar bekliyorumNe yapmalıyım bundan böyle?