Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hoş geldin Ramazan-ı Şerif

Hoş geldin Ramazan-ı Şerif
0
118

Similar threads

Hoşgeldin Ya Şehr'i Ramazan Güzel geldin ateşim, yangınım, külüm Ateş oldun Avucumda tutamadım seni İçime düştün Kalbimin karasına çaldım kor yüreğini İbrahimas gibi gülden ateşlere düşürdün canımı Ey “kavurucu ateşim akla beni, yak kirlerimi Ey yangınım, sen başkalarına sakla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Bin Aydan hayırlı Mubarek Ramazan Ayı Tum islam Alemine ve Forumdaş Ailesine Hayırlı olsun FLASH:wwwflashramazanswfFLASH
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Kadir Gecesi İçin En Güzel Sözler En Güzel Kadir Gecesi Sözleri Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı ulu Allah bütün dualarınızı kabul etsin Kadir Gecesi layık gecesidir, Allah tarafından kıymetli kılınmış bir gecedir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Ramazanı Şerif Kasidesi Ramazan Kasidesi Ey Allah'ım bizlere tatdır tati şuhud Merhaba ey hoş geldin mübarek şehri Ramazan Tutalım oruç zevkiyle farzı terâvi İftar, sahur sofrası kutsal şehri Ramazan İnzal ettin Kur'anı cem'an Kadir gecesi Zengin fakir bir oldu gönüller sunar doldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Hoşgeldin Ya Şehr'i Ramazan Hoş geldin ateşim, yangınım, kulum Ateş oldun Avucumda tutamadım seni İcime duştun Kalbimin karasına caldım kor yureğini İbrahimas gibi gulden ateşlere duşurdun canımı Ey “kavurucu ateşim akla beni, yak kirlerimi Ey yangınım, sen başkalarına sakla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt