Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hoşgeldin Ya Şehr'i Ramazan
Güzel geldin ateşim, yangınım, külüm
Ateş oldun Avucumda tutamadım seni İçime düştün Kalbimin karasına çaldım kor yüreğini
İbrahimas gibi gülden ateşlere düşürdün canımı Ey “kavurucu ateşim akla beni, yak kirlerimi
Ey yangınım, sen başkalarına sakla...
Kadir Gecesi İçin En Güzel Sözler
En Güzel Kadir Gecesi Sözleri
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı ulu Allah bütün dualarınızı kabul etsin
Kadir Gecesi layık gecesidir, Allah tarafından kıymetli kılınmış bir gecedir...
Ramazanı Şerif Kasidesi
Ramazan Kasidesi
Ey Allah'ım bizlere tatdır tati şuhud
Merhaba ey hoş geldin mübarek şehri Ramazan
Tutalım oruç zevkiyle farzı terâvi
İftar, sahur sofrası kutsal şehri Ramazan
İnzal ettin Kur'anı cem'an Kadir gecesi
Zengin fakir bir oldu gönüller sunar doldu...
Hoşgeldin Ya Şehr'i Ramazan
Hoş geldin ateşim, yangınım, kulum
Ateş oldun Avucumda tutamadım seni İcime duştun Kalbimin karasına caldım kor yureğini
İbrahimas gibi gulden ateşlere duşurdun canımı Ey “kavurucu ateşim akla beni, yak kirlerimi
Ey yangınım, sen başkalarına sakla...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.