Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hoş kızlarla konuusamıyorum. arkadaş bile nerdeyse olamıyorum

hoş kızlarla konuusamıyorum. arkadaş bile nerdeyse olamıyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ben vaktiyle kızlarla ilgili hiç bir problemim yoktu 5 6 sınıftayken filan cooooook rahattım fakat daha sonra değiştim ezik gordugum arkadaslarım filan beni gectti gitti benden 2 matem kucuk cocuga imreniyorum ben 16 yasımddayım lise 2 ye gectim bu gun binadaki kızlar 3 birey ve o arkadasım oturmuş bahcede monopoly oynayıp sohbet ediyodu ama o arkadasım 34 matem filan kucuk o kızlardan dusunun ben mal gibi kaldım sonrrada ben farkettim kiherhangi bi güzel kızla arkadaslık cok şiddet kuruyorum hatta hiç ama havasız yani işine gucune bakan kıızlarla cok bakımlı konusabiliyorum hatta ben alışılagelmiş hayatta konusabileceğim kızların dikkatini cekeceğim bi suru konuda ii sayılırım tipsiz de gormuyorum kendimi en azında yuzume bakabilirler aşırı derece ağzım söz ta yapabiliyo ama guzel bi kız gorunce tıkanıp kalıom

Bİ YARDIM LÜTFEN

858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt