HoşçakaL Vakitsiz Aşkım HoşçakaL Zamansız Aşkım Sen gelmeden önce diye başlayan binlerce tümce geçiyor aklımdan Sen gelmeden önce ben daha bir bendim Sen gelmeden kurallarım, yasaklarım vardı En güçlüsüydüm hayatımın Bir monitöre saatlerce anlamsız anlamsız bakamazdım örneğin Şarkılarım vardı sensiz söylediğim, sesim sadece benimdi Daha bir umutluydum veya daha bir boştu herşey Çözemedim Sonradan sen geldin, ne oldum, neyim oldun çözemedim Ben çözmeye çalıştıkça sen daha fazla geldin Ne sana sığınabildim ne kendime sığabildim Tek başıma taşırken tüm yüklemleri, öznelerimi kaybetmişim sen gelince anladım, Bütün roller benimdi, hayata oynuyordum, sınırım, çekincem yoktu Ezberlemiştim ben aşkı senden önce Sen geldin ezberlerim karıştı Repliklerimi unuttum, susuyorum, doğaçlama da yapamıyorum artık Tek şahsiyet dev bir oyununun son perdesi, laf bitti Yaralarım kanıyor, her kanayan yerden bağıra bağıra umut doğuruyorum Daha fazla acıyor yaralar umut doğarken Olsun diyorum umudum var bundan böyle Varsın acısın Aklından geçenleri sorguluyorum kendime Adalet belirlemek istiyorum çünkü hayatıma rağmen bana dönüşüne ve yargı vermek istiyorum vazgeçemediklerine Olur Ya de seni temize çıkarıyorum ruhumda, adın aşk olsun diye gerçi Hoşçakal Zamansız Aşkım alıntı